Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

HoverChair: Nový spôsob pohodlného sedenia nielen v prírode

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Existuje množstvo typov prenosných skladacích stoličiek, no nové riešenie s názvom HoverChair sľubuje najvyššiu možnú úroveň komfortu a to vďaka svojmu visiacemu dizajnu, priedušným materiálom a voliteľnou oporou pre unavené nohy.

Na rozdiel od klasických hojdacích kresiel, ktoré nájdete v bežnom záhradkárskom obchode, sa HoverChair zavesí na konár stromu alebo inej opornej konštrukcii s pomocou nastaviteľného popruhu s dĺžkou 3 metre. Ten umožní doladenie výšky zavesenia presne podľa požiadaviek používateľa. Rozperná lišta rozdeľuje zaťaženie po celej dĺžke sedadla, ktoré je polstrované vzduchom, zatiaľ čo sieťovaná opierka pre chrbát zabraňuje poteniu.

Medzi ďalšie užitočné funkcie patria vrecká pre bezpečné ukladanie smartfónov, fliaš, kníh a iných vecí, ktoré chce mať používateľ po ruke. K dispozícii je aj voliteľná opora pre unavené nohy, takže používateľ sa vôbec nemusí dotýkať zeme. Samozrejme sa dá v rámci zábavy na visiacej stoličke aj hojdať.

HoverChair

Keď sa HoverChair nepoužíva, môže byť stolička zabalená do prenosného vrecka. Po zbalení má dĺžku 40 cm a výšku 25 cm, zatiaľ čo celková hmotnosť je 1,8 kg. Hoci zabaliť túto visiacu stoličku trvá nejaký ten čas a ani rozmery a váha nepatria k najmenším v porovnaní s inými skladacími stoličkami, vynahradzuje to práve pohodlím vďaka vznášaniu sa vo vzduchu. A keby sa visiaca stolička počas kempovania nebodaj zašpinila, dá sa celá bez problémov umyť.

HoverChair je dielom spoločnosti Crua Outdoors a dá sa získať prostredníctvom finančnej podpory start-up kampane na portáli Kickstarter v sume 49 dolárov, alebo za 59 dolárov aj s oporou pre nohy. Keďže sa už niekoľkonásobne podarilo prekonať stanovený cieľ, je pravdepodobné, že prvé kusy by mali byť distribuované už v júni tohto roka.

HoverChair

HoverChair