Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Baterka Camp v sebe skrýva všetko, čo potrebujete na táborenie

Baterka Camp v sebe skrýva všetko, čo potrebujete na táborenie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Človeka nahnevá, ak si na výlet do prírody zabudne niečo, čo práve potrebuje. S multifunkčnou baterkou Camp však má v jednom balení všetko, čo sa hodí do divočiny a na táborenie. Spoločnosť VSSL totiž do nej ukryla viac ako 70 základných vecí, zatiaľ čo telo slúži ako jasná baterka a kompas.

V prvom rade poslúži baterka Camp od spoločnosti VSSL ako svetlo s intenzitou 200 lúmenov. Používateľ si môže vybrať štyri režimy osvetlenia a na jedno nabitie batérie vydrží Camp pri maximálnej svietivosti po dobu až 20 hodín. Na druhom konci sa nachádza olejový kompas, ktorý dokonca funguje pri teplotách medzi -10 ° C až 50 ° C.

Baterka má zhruba 23 centimetrové telo (9 palcov), v ktorom sa nachádza množstvo užitočných predmetov pre táborenie. Všetky sú uložené do okrúhlych zásobníkov, ktoré sa sprístupnia po odskrutkovaní zadného kompasu. Používateľ môže využiť napríklad sviečku zo včelieho vosku, ktorá horí štyri hodiny, bambusovú tkaninu na utieranie vecí, vodný vak s obsahom 1 liter, 7,6 metra dlhú cievku oceľového lanka pre zavesenie mokrých vecí nad oheň.

Multifunkčná baterka VSSL Camp.

Multifunkčná baterka VSSL Camp.

K dispozícii je samozrejme aj súprava pre rozloženie ohniska s hubkou na rozpálenie a nepremokavými zápalkami. Zatiaľ čo o prísun jedla sa môže postarať rybárska súprava s háčikmi, ocieľkami a lankom. Medzi ďalšie užitočné predmety patrí páska na opravu alebo značenie cesty, drôtová pílka, otvárač na konzervy, súprava na šitie a veci na zavesenie rôznych predmetov. K prežitiu v divočine pomôže píšťala proti medveďom, signalizačné zrkadlo, tablety na čistenie vody, mini lekárnička s náplasťami a obväzmi a antiseptické utierky.

Multifunkčná baterka Camp je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa spoločnosti VSSL už podarilo vyzbierať niekoľkonásobok cieľovej sumy 18 762 dolárov. Baterka je k dispozícii v čiernej a striebornej farbe za 139 CAD (približne 92 EUR). Distribúcia prvých kusov je naplánovaná na máj tohto roku.

Multifunkčná baterka VSSL Camp.

Multifunkčná baterka VSSL Camp.