Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom vylepšil televízny obsah a uviedol Magio GO 3.0 aj pre Smart TV

Telekom vylepšil televízny obsah a uviedol Magio GO 3.0 aj pre Smart TV
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 11. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Telekom vylepšuje svoju televíznu ponuku a prináša nové kanály v Magio TV, aj filmové a seriálové novinky vo videopožičovni Magio Kino. Okrem toho bola výrazne vylepšená aj aplikácia Magio GO. Vo verzii 3.0 si môžu používatelia vychutnať TV v novom prehľadom dizajne naprieč všetkými zariadeniami. Úplnou novinkou je podpora aj pre Smart TV.

Nové kanály v Magio TV

 

Telekom prináša viac atraktívneho TV obsahu pre používateľov Magio TV.

Pre milovníkov zábavy pribudol kanál Comedy House zameraný na komediálny žáner. Ponúka predovšetkým kratšie humorné formy, ako sú skeče či skryté kamery, obohatené o viacero zábavných relácii domácej produkcie. Dostupný bude v balíku L a XL v Magio TV a Magio Sat a Magio GO Premium. TV kanál Comedy House pribudne v rastri v najbližších dňoch.

K vlastnému originálnemu detskému kanálu Ťuki TV pribudol v ponuke ďalší detský kanál Nick Toons určený pre predškolské a mladšie školské deti. Kanál bude súčasťou detského a hudobného programového balíka Magio TV a XL balíka satelitnej platformy Magio Sat a bude súčasťou aj mobilnej platformy Magio GO Premium. Telekom zároveň rozšíril základný balík IPTV o hudobný kanál Šlágr 2. Oba kanály sú zaradené v ponuke od dnešného dňa.

„Posilňujeme aj portfólio nášho exkluzívneho obsahu, ktoré je vyskladané tak, že každý náš súčasný alebo potenciálny zákazník si v ňom nájde niečo navyše - pre deti máme Ťuki TV a relácie s obľúbeným Mirom Jarošom, pre starších a milovníkov kultúry máme Folkloriku s programom o slovenskej kultúre a tradíciách,“ hovorí Andrej Miklánek, manažér Magio TV a dodáva: “Pre náročného diváka máme BBC Earth, jeden z najlepších dokumentárnych kanálov so skvostami ako Sedem svetadielov, jedna planéta, Pre diváka hľadajúceho oddych a zábavu zaraďujeme teraz kanál plný smiechu, Comedy House. A nad tým všetkým kraľuje celý náš športový obsah.“

V roku 2020 bude pritom obsah vybraných kanálov vysielaný už v novom kodeku H.265.

Viac filmov a seriálov v Magio Kine

 

Rozšírenia sa dočkala i ponuka filmov a seriálov vo videopožičovni Magio Kino. Na Vianoce si používatelia Magio TV budú môcť vychutnať filmové trháky, česko-slovenskú klasiku i novú produkciu (napríklad film Čiara) a užiť si pohodu pri rodinných, dobrodružných a dokumentárnych seriáloch z produkcie Viasat, či BBC.

Magio Kino od decembra posilní aj športový obsah. Na týždňovej báze budú pribúdať zostrihy z kľúčových zápasov, magazíny z anglickej, nemeckej, španielskej či talianskej ligy, ale napríklad aj športový klebetník Skybox, kde futbalové dianie glosujú celebrity nielen zo sveta športu.

HBO a HBO GO za zvýhodnenú cenu

 

Telekom v spolupráci s HBO má aj dve zvýhodnené ponuky.

Pre používateľov s Magio TV ponúka Telekom HBO + HBO GO za špeciálnu cenu 6 € mesačne. Pre používateľa s mobilným paušálom alebo fixným internetom je k dispozícii HBO GO za zvýhodnenú cenu 5 € mesačne.

Ešte počas jesene má pripravené HBO veľmi zaujímavý obsah. Už v nedeľu 17. novembra 2019 štartuje skvelá miniséria, ktorej strhujúci príbeh je zasadený do búrlivých 80-tych a 90-tych rokov minulého storočia a Nežnej revolúcie. V hlavnej úlohe minisérie Bez Vědomí diváci uvidia charizmatickú slovenskú herečku Táňu Pauhofovú.

Magio GO 3.0 – nová verzia odštartovala

 

V súčasnosti je už k dispozícii nová aplikácia Magio GO vo verzii 3.0 pre mobilné zariadenia s Androidom a iOS. Okrem moderného používateľského prostredia ponúka množstvo zaujímavých funkcií. Používateľ si jednoducho na svojej domovskej stránke nájde prehľad práve vysielaných programov na najsledovanejších staniciach, programy, ktoré budú nasledovať, svoje nahrávky, rozpozeraný program a taktiež filmy a seriály z videopožičovne.

Cez Magio GO je možné sledovať TV na všetkých mobilných zariadeniach, webe, Magio GO TV Boxe a najnovšie na Smart TV. Cez aplikáciu je možné pokračovať v sledovaní programu na ktoromkoľvek zariadení, či už mobile, tablete alebo webe, prihlásenom pod tým istým účtom.

Magio GO televízia pre Smart TV

 

Magio GO je už dostupná pre Samsung Smart TV (rok výroby 2017 a novšie), pre Sony a Philips s operačným systémom Android TV (verzia 7 a vyššie) a podporované budú aj televízory značky LG. Zákazníci si takto môžu stiahnuť aplikáciu Magio GO priamo do svojich televízií. V Samsung Smart TV je Magio GO v obchode s aplikáciami Samsung Apps, na Sony a Philips TV v obchode Google Play...

Nový Magio GO TV Box už v ponuke

 

Telekom prichádza s novou generáciou Magio GO TV Box, ktorá prináša viaceré zmeny. Má zahrnutú novú verziu aplikácie Magio GO 3.0, ponúka možnosť doinštalovať akúkoľvek aplikáciu dostupnú pre Android TV, pričom HBO GO už je predinštalovaná. Zároveň môže používateľ využívať automatické prihlásenie Magio GO TV Boxu do služby Magio GO: prihlási sa automaticky, nemusí zadávať prihlasovacie údaje.

Mesačný prenájom boxu je 2,95 € s DPH. Používateľ si môže k jednej službe Magio GO prenajať až dva Magio GO TV Boxy.

Nový spôsob platby za Magio GO

 

S novou verziou Magio GO 3.0 prináša Telekom aj nový jednoduchší spôsob objednávania a platby dostupný priamo v aplikácii. Používateľ si jednoducho vyberie, o aký variant má záujem a aktivuje si ju zaslaním SMS. Rovnako si môže službu kedykoľvek deaktivovať, či zmeniť a na prvých 30 dní sa dá aktivovať Magio GO Premium na skúšku zadarmo.

(Zdroj: Tlačová správa Slovak Telekom)