Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom sprístupní na mesiac množstvo TV kanálov i filmy zdarma

Telekom sprístupní na mesiac množstvo TV kanálov i filmy zdarma
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Slovak Telekom vychádza v ústrety mnohým rodinám a ich deťom, ktoré ostávajú momentálne doma a preto sprístupní množstvo detských, filmových a ďalších televíznych kanálov na jeden mesiac zdarma.

Viac kanálov pre všetkých

 

Slovak Telekom sa rozhodol spríjemniť svojim zákazníkom čas v domácom kruhu a preto sprístupňuje od 13. marca do 13. apríla 2020 všetkým zákazníkom množstvo detských, filmových či lifestylových TV kanálov.

Deti sa môžu tešiť na Ťuki TV, Duck TV či Nick Jr. Milovníci hudby si môžu skrátiť chvíle na MTV dance, MTV hits či MTV Rock. Fanúšikovia filmov môžu sledovať FilmBox Extra či FilmBox Premium. A do pozornosti dáva spoločnosť Telekom aj exkluzívny dokumentárny TV kanál BBC Earth s množstvom zaujímavých sérií.

Tento pestrý televízny program by mohol pomôcť zákazníkom Telekomu užiť si množstvo času, nadobudnúť nové vedomosti či dobehnúť programy, na ktoré doteraz nemali čas. O aktiváciu nie je potrebné žiadať, budú sprístupnené automaticky. Pre zobrazenie TV kanálov sa odporúča reštart Magio boxu.

Filmy zdarma pre Magio Go

 

V najbližších dňoch zároveň zákazníkom s aktívnou službou Magio GO budú sprístupnené vo videopožičovni bezplatne nasledujúce tituly:

· Hovory s TGM
· Noc na Karlštejně
· Ťah pešiakom
· Syn zmaru
· Nálet na Čchung-čching
· Krajčírka
· E. A. Poe: Archa bláznov
· Nesmrteľná teta
· Posledný bozk
· Rezistencia

Počas tohto víkendu budú zatvorené všetky predajne

 

V súvislosti s mimoriadnou situáciou zavádza Telekom opatrenia. V sobotu a nedeľu 14-15. marca 2020 budú všetky predajne Telekomu zatvorené na celom Slovensku, či ide o pobočky v obchodných centrách alebo aj samostatné kamenné predajne.

Zákazníkom odporúča riešiť ich požiadavky na viacerých digitálnych kanáloch (Telekom aplikácia, web www.telekom.sk). Počas víkendu bude k dispozícii aj technická linka 0800 123 777.

Ilustračné foto (Zdroj: Slovak Telekom)

(Zdroj: Slovak Telekom)