Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

VSSL ukladá viac ako 40 vecí na prežitie do jedinej kompaktnej tuby

VSSL ukladá viac ako 40 vecí na prežitie do jedinej kompaktnej tuby
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 6. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Kanadský výrobca VSSL púta pozornosť svojimi tubami inšpirovanými baterkami, ktoré obsahujú množstvo dôležitých položiek. Teraz vydáva svoju najkompaktnejšiu verziu s názvom First Aid Mini, ktorá poskytne viac ako 40 položiek na prežitie vo voľnej prírode. Všetko je pritom uložené do šikovne usporiadanej tuby s dĺžkou menej ako 18 cm.

Rovnako ako predchádzajúce produkty Camp a Flask, aj najnovší výtvor First Aid Mini od spoločnosti VSSL má valcovité telo, ktoré zaisťuje uložený obsah prostredníctvom skrutovacích uzáverov na oboch koncoch. Vo vnútri je potom možné ukladať okrúhle zásobníky v podobe plechoviek. Tie sú samé o sebe naplnené rôznymi druhmi výrobkov prvej pomoci, aby boli všetky veci v tube pekne usporiadané.

Vodotesná tuba so súpravou na prežitie v prírode VSSL First Aid Mini.

Napríklad v plechovke Clean, Cut and Cover nájdete antiseptické obrúsky, obväzy a náplasti na prekrytie rán, zatiaľ čo plechovka First Aid Tools obsahuje pinzety, zatváracie špendlíky, čepeľ žiletky, lekárske rukavice a núdzovú píšťalku. Medzitým sú v plechovke Outdoor Essentials zabalené vankúšiky na pľuzgiere, lieky proti bolesti, krém na popáleniny a jednorazové teplomery.

Do zásobníka VSSL Firt Aid Mini sa dajú ukladať okrúhle plechovky, ktoré sú naplnené rôznymi druhmi výrobkov prvej pomoci.

Vodotesná tuba so súpravou na prežitie v prírode VSSL First Aid Mini je vyrobená z odolného hliníka vojenskej kategórie. Váži 280 gramov a na dĺžku meria len 17,1 centimetra, zatiaľ čo jej priemer je 5 centimetrov. Je už teraz k dispozícii na stránkach výrobcu, kde sa dá objednať za 70 dolárov v základnej verzii alebo za 100 dolárov aj s integrovaným LED svetlom.

Vodotesná tuba so súpravou na prežitie v prírode VSSL First Aid Mini.