Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stan Kings Peak Tent má samostatnú časť pre psy

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 7. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Stanovanie so psom môže byť zábavné, no tiež si prináša niekoľko výziev. Nový stan Kings Peak Tent pre dve osoby bol navrhnutý s ohľadom na tieto problémy a má preto samostatnú časť s vlastným vstupom špeciálne určenú pre štvornohého miláčika.

V prvom rade, prečo by človek nechcel, aby sa jeho pes voľne pohyboval vo vnútri stanu? No možno by sa ani vám nepáčila predstava, ako cez spací vak a všetky ostatné veci vo vnútri stanu prebehnú mokré a špinavé psie labky. Okrem toho môže byť ťažké zabrániť tomu, aby pes nevystrelil v noci zo stanu, keď vstanete a chcete ísť na toaletu. Existuje aj možnosť, že pes bude svojho majiteľa vytláčať, keď sa snaží spať. Navyše niektorí štvornohí miláčikovia uprednostňujú spanie v uzavretom priestore podobnom brlohu.

Na základe týchto úvah bol vytvorený nový stan Kings Peak Tent. Ten je teda na jednom konci vybavený samostatným priestorom pre psa, ktorý je od hlavného priestoru pre dve osoby oddelený priehľadnou sieťovinou. Táto clona sa dá rozopnúť, aby sa dali otvoriť veci zvnútra. Navyše chlopňa psích dverí na zips na vonkajšej strane stanu umožňuje psovi vstúpiť a odísť z jeho „brlohu“ bez nutnosti prechádzať „ľudskou časťou“.

Samotný stan je vybavený nylonovou ripstop podlahou, ripstop strešným plášťom odolným voči dažďu z nylonovej sieťoviny a rámom z hliníkovej tyče s priemerom 8,5 mm. Stan je v strede vysoký 1 168 mm a široký 1 321 mm, pričom hlavná časť meria na dĺžku 2 235 mm. Časť pre psa má na dĺžku 610 mm. Celý stan má pritom hmotnosť len 2,3 kilogramu.

Stan Kings Peak Tent so samostatnou časťou pre psa sa dá získať prostredníctvom podpory prebiehajúcej kampane na portáli Indiegogo v sume od 169 dolárov (približne 143 EUR). Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 249 dolárov (asi 210 EUR). Preprava by sa mala začať v decembri 2021.