Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

THINKERS: Poznámkové bloky ani v digitálnom veku nevymreli

THINKERS: Poznámkové bloky ani v digitálnom veku nevymreli
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Štúdie ukazujú, že písanie poznámok perom na papier môže zlepšiť pamäť tým, že pomáha lepšie porozumieť materiálu a udržiava informácie v hlave. Ako na tom popracovať aj v dnešnej digitálnej dobe? Poznámkový blok THINKERS by mohol byť riešením, pretože spája oba svety dokopy.

Poznámkový blok THINKERS v elegantnom vyhotovení má 100 strán z kvalitného papiera v sofistikovanej väzbe. K nemu však okrem pera či ceruzky patrí aj sprievodná mobilná aplikácia, ktorá používateľom môže pomôcť kategorizovať a triediť poznámky a návrhy vo vzdialenom cloudovom úložisku. THNIKERS sa dodáva v dvoch farebných variáciách, podľa toho, aký ste osobnostný typ človeka.

Červený poznámkový blok je určený pre tvorivých mysliteľov, teda tých, ktorí rozvíjajú inovatívne myšlienky a riešia dôležité problémy. Modrý poznámkový blok (farba nazvaná ako Cobalt Blue) je skôr pre strategických mysliteľov, ktorí chcú premeniť veľké ciele na dômyselné plány potrebné na ich dosiahnutie.

Poznámkový blok THINKERS.

Po dokončení písania alebo dokreslení náčrtkov či grafov si používateľ prostredníctvom svojho smartfónu odfotí stránku z poznámkového bloku, ktorú potom cez sprievodnú mobilnú aplikáciu pošle na cloudové úložisko. Obrázok si označí pre určitú kategóriu a tak môže mať všetky svoje dôležité poznámky organizované a vždy online dostupné, aj keď práve nemá svoj poznámkový blok po ruke.

Poznámkový blok THINKERS je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde je ponúkaný za cenu 25 dolárov. V prípade, že sa podarí vyzbierať dostatok finančných prostriedkov na výrobu a všetko pôjde podľa plánu vývojárov, prvé kusy by k mali podporovateľom kampane doraziť niekedy v priebehu augusta.

Poznámkový blok THINKERS.