Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

3Doodler pridáva 3D tlačové pero špeciálne určené pre deti

3Doodler pridáva 3D tlačové pero špeciálne určené pre deti
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 6. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť 3Doodler predstavila svoju najnovšiu verziu populárneho 3D tlačového pera, ktoré je zamerané na deti v predškolskom veku a staršie. Balík 3D Build & Play sa dodáva s 3D tlačovým zariadením, formami postavičiek a objektov, spolu s farebnými kulisami, ktoré podporujú myšlienku učenia sa hrou.

Predchádzajúce modely 3D tlačových pier od spoločnosti 3Doodler umožňovali používateľom vytvárať trojrozmerné výtvory prostredníctvom tvarovania z extrudovaného plastu. Stredobodom najnovšej 3D tlačovej súpravy 3D Build & Play sú pritom mladí používatelia, vrátane detí vo veku od štyroch rokov. Cieľom je rozvoj ich manuálnej zručnosti a kritického myslenia pri vytváraní jedinečných trojrozmerných objektov.

3D tlačová súprava pre deti 3D Build & Play.

3D tlačové zariadenie na batérie vyzerá podobne ako hračkárska vŕtačka. Používateľ zapne zariadenie a do podávača v zadnej časti vloží farebnú tyč z netoxického plastu. Potom už len otáča ručne kľukou na boku zariadenia (tá sa dá namontovať pre pravákov aj ľavákov), aby pretlačil pružný materiál do podoby rôznych vlastných objektov alebo do doplnkových foriem, z ktorých sa dajú objekty vytvárať.

3D tlačová súprava pre deti 3D Build & Play.

Po zatvrdnutí môžu byť jednotlivé kusy z foriem spojené do podoby modelov postavičiek, zvieratiek a ďalších objektov, ktoré môžu deti použiť s tematickou knihou príbehov (alebo pripravovaným pozadím v mobilnej aplikácii) pre ďalšie kreatívne dobrodružstvá.

Spoločnosť 3Doodler tvrdí, že platforma 3D Build & Play „učí deti jemným motorickým zručnostiam, praktickej výučbe a trojrozmernému mysleniu, pričom si užijú veľa zábavy“. 3D tlačová súprava pre deti 3D Build & Play sa už predáva za cenu 29,99 dolárov.

3D tlačová súprava pre deti 3D Build & Play.