Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánový nástroj má vymeniteľnú čepeľ skalpela a rýchloupínací klip

Titánový nástroj má vymeniteľnú čepeľ skalpela a rýchloupínací klip
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 4. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Multifunkčné nástroje môžu byť dobrými pomocníkmi pri každodenných úlohách, no len vtedy, ak máte jeden po ruke alebo kým sa príliš neotupí čepeľ. Nový titánový nástroj Bladeclip sa snaží vyriešiť oba tieto problémy pomocou konštrukcie, ktorá obsahuje robustný zabudovaný klip a systém výmeny čepele v štýle skalpela, ktorý udržuje veci mimoriadne ostré.

Multifunkčný nástroj Bladeclip, ktorý navrhli vývojári zo spoločnosti 3 Peters, obsahuje dva inteligentné prvky vo svojej konštrukcii: rýchloupínací klip a systém vymeniteľnej čepele.

Klip je šikovne zakomponovaný ako súčasť konštrukcie nástroja, takže pri zloženej čepeli je to také jednoduché, ako stlačiť bočnú stranu nástroja a pripevniť ho na pútko na opasok. Klip tiež umožňuje nasadiť nástroj na vrecko košele alebo nohavíc a hoci by sa dal použiť na pripevnenie bežného prívesku na kľúče, v skutočnosti je na druhom konci nástroja ďalší krúžok, ktorý slúži práve na tento účel.

Multifunkčný titánový nôž s rýchloupínacím klipom Bladeclip.

Pokiaľ ide o čepele, Bladeclip je navrhnutý tak, aby sa naň dalo nasadiť deväť rôznych čepelí v štýle skalpela od č. 18 po č. 26. To znamená nielen to, že používateľ si môže zvoliť správnu čepeľ na danú prácu, ale keď sa čepeľ otupí, možno ju vybrať a ľahko vymeniť za ostrú. A čo viac, ak si na letisku zabudnete vziať Bladeclip z príručnej batožiny, môžete jednoducho vybrať a zahodiť čepeľ namiesto toho, aby ste celý nástroj odovzdali bezpečnostnému personálu.

Multifunkčný titánový nôž s rýchloupínacím klipom Bladeclip.

Funkčnosť multifunkčného noža Bladeclip ďalej zlepšuje rozbíjač okien na jednom konci a otvárač na fľaše. A samozrejme, titánová konštrukcia, ktorá sa zdá byť v súčasnosti obľúbeným materiálom výrobcov multifunkčných nástrojov, pomáha zabezpečiť odolnosť celého nástroja. Pri veľkosti len 81,5 mm v zloženom stave používateľ získa z relatívne malého balenia slušné množstvo funkcií.

Multifunkčný titánový nôž s rýchloupínacím klipom Bladeclip.

Multifunkčný titánový nôž s rýchloupínacím klipom Bladeclip sa dá získať prostredníctvom podpory už financovanej startup kampane na portáli Kickstarter v balení s 10 čepeľami za 89 USD. Plánovaná maloobchodná cena je 129 USD. K dispozícii je aj dvojbalenie s 20 čepeľami za 169 USD. Ako doplnok sa dá získať škatuľka so 100 čepeľami za 12 USD. Distribúcia je naplánovaná na jún 2023.

Multifunkčný titánový nôž s rýchloupínacím klipom Bladeclip.