Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Odolné inteligentné hodinky TicWatch Pro 5 ako prvé so Snapdragon W5+

Odolné inteligentné hodinky TicWatch Pro 5 ako prvé so Snapdragon W5+
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 6. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Mobvoi v roku 2018 uviedla inteligentné hodinky TicWatch Pro, ktoré na spotrebiteľov urobili veľký dojem. Teraz sa výrobca vracia s novou generáciou svojich „doteraz najvýkonnejších hodiniek TicWatch“.

Inteligentné hodinky TicWatch Pro 5 nielenže používajú operačný systém Wear OS 3, ale spoločnosť Mobvoi do nich zahrnula vlastný veľký jazykový model s názvom Sequence Monkey, ktorý vylepšuje funkciu umelej inteligencie AI CoPilot.

V puzdre vyrobenom z leteckého hliníka a nylonu sa nachádza 36,3 mm (1,43-palcový) vždy zapnutý displej, ktorý je chránený odolným sklom Corning Gorilla Glass. Dvojvrstvový displej s veľmi nízkou spotrebou energie, ktorý sa nachádza nad hlavnou obrazovkou OLED, umožňuje používateľom zobraziť základné zdravotné ukazovatele bez toho, aby museli zobudiť inteligentné hodinky,. Je to možné vďaka prepínateľným dlaždiciam ovládaným úplne novou otočnou korunkou. Tú možno použiť aj na spúšťanie aplikácií, úpravu hlasitosti, zväčšenie / zmenšenie mapy a iné funkcie.

Odolné inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch Pro 5.

Tento režim zobrazenia môže tiež zobraziť srdcovú frekvenciu nositeľa v rôznych farbách, aby zodpovedala rôznym aktivitám. A inteligentné hodinky sa dodávajú s aplikáciou TimeShow, v ktorej si používateľ môže vybrať z viac ako tisícky ciferníkov. Hodinky TicWatch Pro 5 majú rozmery 50,1 x 48 x 12,2 mm a hmotnosť 44,3 g.

Ide údajne o prvé inteligentné hodinky postavené okolo platformy Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1, ktorá by mala poskytnúť dvojnásobný výkon platformy 4100+, spolu s lepšou energetickou účinnosťou a lepšou súpravou funkcií. Okrem toho sú k dispozícii 2 GB operačnej pamäte RAM a 32 GB úložisko, ako aj Bluetooth 5.2, Wi-Fi a podpora platenia cez Google Pay.

Odolné inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch Pro 5.

Toto nositeľné zariadenie sa dokáže pripojiť k viacerým globálnym satelitným systémom GPS, ako je Beidou, Glonas, Galileo a QZSS na plánovanie trasy a presnosť sledovania. Navyše je tu aj zabudovaný kompas a barometer.

Hodinky sú vybavené aj snímačom srdcovej frekvencie PPG a dokážu merať i úroveň SpO2 a teplotu pokožky. K dispozícii je tiež sledovanie spánku pomocou umelej inteligencie s dennými, týždennými a mesačnými správami a inteligentné hodinky môžu vyhodnotiť dokonca aj únavu a úroveň stresu. Spoločnosť Mobvoi pridala aj viac ako sto profesionálnych tréningových režimov.

Odolné inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch Pro 5.

Hodinky TicWatch Pro 5 boli testované podľa noriem odolnosti MIL-STD-810H a sú vodotesné do 5 barov. Batéria s kapacitou 628 mAh vydrží na jedno nabitie až 80 hodín prevádzky v režime s veľmi nízkou spotrebou energie, pričom 30-minútovým rýchlym nabitím sa dá dosiahnuť až 65-percentná kapacita. V hodinkách je zabudovaný mikrofón a reproduktor na prijímanie a uskutočňovanie hovorov priamo zo zápästia prostredníctvom spárovaného smartfónu so systémom Android.

Odolné inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch Pro 5 sú už v predaji za cenu 359,99 EUR, pričom na výber je z piatich farieb silikónového remienka.

Odolné inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch Pro 5.