Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Náramok MultiMighty vám na zápästie pripevní plno nástrojov

Náramok MultiMighty vám na zápästie pripevní plno nástrojov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 11. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ani ten najlepší multifunkčný nástroj nebude príliš užitočný, ak ho nebudete mať po ruke. Nový náramok na prežitie MultiMighty Paracord Survival Bracelet s 13 nástrojmi je najnovším multifunkčným zariadením, ktoré tento problém rieši tak, že si ho jednoducho omotáte okolo zápästia.

Náramok s nastaviteľnou veľkosťou obsahuje 3 metre pletenej parašutistická šnúry 550 Paracord, čo znamená, že odolá pretrhnutiu pri záťaži až 550 libier (približne 250 kilogramov). Šnúru je možné rozmotať a použiť na úlohy, ako je stavba prístreškov, stabilizácia zranení a zabezpečenie výstroja. No je samozrejmé, že šnúru by bolo pomerne ťažké opäť spliesť do tvaru náramku, takže je určená len na núdzové použitie.

Multifunkčný náramok na prežitie MultiMighty Paracord Survival Bracelet.

Medzi ďalšie nástroje, ktoré sú zabudované do spony náramku, patrí teplomer, kompas, píšťalka, rozbíjač skla z volfrámovej zliatiny, LED svietidlo, miniatúrna pílka, nôž, otvárač na fľaše a šesťhranný kľúč. Je tu aj otvor na uloženie používateľom dodanej kremennej tyčinky alebo vodotesnej zápalky, kolík na vysúvanie SIM karty na výmenu kariet pri cestovaní a „skrytá priehradka“ na uloženie vecí, ako sú tabletky, obväzy alebo šijacie potreby. Celé zariadenie má údajne hmotnosť 42 gramov.

Multifunkčný náramok na prežitie MultiMighty Paracord Survival Bracelet.

Multifunkčný náramok na prežitie MultiMighty Paracord Survival Bracelet je predmetom startup kampane na portáli Kickstarter. K dispozícii je za cenu od 126 HKD (približne 15 EUR), čo je o 44 percent menej ako bude plánovaná maloobchodná cena. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať už v decembri tohto roka.