Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánový multifunkčný nástroj 80 v 1 je rozdelený na magnetické karty

Titánový multifunkčný nástroj 80 v 1 je rozdelený na magnetické karty
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 5. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Londýnska spoločnosť Gadget On s osobitým prístupom „viac je viac“ rozhodla vytvoriť nový multifunkčný nástroj s názvom TitanSpin, ktorý obsahuje až 80 funkcií v jedinom zariadení, ktoré je (ako inak) vyrobené z titánu.

Nájsť ten správny multifunkčný nástroj môže byť trochu zložité, keďže je ich na trhu nepreberné množstvo. Cyklista napríklad potrebuje funkcie špecifické pre jeho bicykel, ako sú kľúče na uťahovanie špicov či nástroj na reťaz. Na druhej strane táborník zasa potrebuje príležitostne vidličku a nôž.

Spoločnosť Gadget On si uvedomuje potrebu multifunkčného nástroja, ktorý by uspokojí všetky nároky svojho majiteľa, a vyvinula modulárne multifunkčné zariadenie TitanSpin. No namiesto rozloženia nástrojov v štýle vreckového noža sa vývojári rozhodli pre sériu titánových kariet, z ktorých každá meria o niečo menej ako platobná karta.

Každá karta pritom obsahuje rôzne nástroje, spolu s magnetickým krúžkom v strede, ktorý je priťahovaný k magnetom na iných kartách. V strede magnetického otvoru je „vývrtka“, ktorá vám umožní krútiť hromádkou kariet. Karty, ktoré sú všetky vyrobené z titánu triedy 5 pomocou CNC obrábania, sú usporiadané podľa tém.

Titánový multifunkčný nástroj 80 v 1 TitanSpin.

Daily Dynamo je základná karta s nasadenou vývrtkou a ponúka rad kľúčov, kolík na vyťahovanie SIM karty, otvárač na fľaše, pílový kotúč a dokonca aj uhlomer, ktorý dokáže využiť schopnosť zariadenia otáčať sa okolo svojej osi. Karta Outdoor Odyssey má nástroje, ktoré sú o niečo viac orientované na milovníkov outdoorových aktivít, vrátane kľúčov na špice, noža s rovným ostrím, pílky a ďalších.

Karta Tech Titan obsahuje sloty pre SIM karty, ďalší nástroj na vysunutie, malý krížový skrutkovač, držiaky na pamäťové karty a ďalšie funkcie, ktoré pomáhajú zvládnuť všetky technické veci. Karta Survival Specialist má zabudované signálne zrkadlo, kompas slnečných hodín, bodkované vykresľovanie Morseovej abecedy SOS signálu, hasák na kyslíkovú nádrž a ďalšie. Nakoniec, karta Angler's Ally vybaví rybárov uvoľňovačom háčikov, rezačkou a držiakom vlasca, odstraňovačom vodného kameňa a samozrejme otváračom na fľaše.

Titánový multifunkčný nástroj 80 v 1 TitanSpin.

Niektoré funkcie, ako je uhlomer a zúbkovaný nôž, sú na kartách duplikované, takže zostavenie správnej sady môže byť trochu zložité. Samozrejme, môžete si kúpiť všetkých päť kariet a buď si vziať všetko so sebou alebo si jednoducho vziať len kartu, ktorá sa hodí k aktivitám daného dňa.

Titánový multifunkčný nástroj 80 v 1 TitanSpin je momentálne súčasťou už financovanej kampane na startup portáli Kickstarter. Základná karta Daily Dynamo sa dá získať za príspevok v sume od 45 libier (približne 52 euro). Základná karta plus ďalšie dve karty vyjdú na 108 libier (okolo 126 euro), zatiaľ čo celá súprava piatich kariet stojí 168 libier (asi 196 euro). Ak všetko pôjde podľa plánov výrobcu, TitanSpin sa začne dodávať v septembri tohto roku.