Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MutiFlex obsahuje množstvo funkcií v poriadne veľkej baterke

MutiFlex obsahuje množstvo funkcií v poriadne veľkej baterke
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 6. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci mnohé multifunkčné nástroje obsahujú baterky, často sú to malé vecičky. No multifunkčné svietidlo MutiFlex 13 v 1 je iné, pretože obsahuje veľkú baterku so svietivosťou až 1 000 lúmenov a 12 ďalších funkcií.

Multifunkčná baterka MutiFlex (a nie, nie je to preklep) vyrába rovnomenná spoločnosť produkujúca outdoorové vybavenie. Valcovité zariadenie má rozmery 220 milimetrov na dĺžku a 50 milimetrov na šírku, váži údajne 887 gramov a je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 420, hliníkovej zliatiny a polyméru ABS.

Srdcom zariadenia MutiFlex je baterka, ktorú možno nastaviť na výkon 17,5 , 672 a 1 000 lúmenov. Jedno 8-hodinové nabíjanie lítium-iónovej batérie s kapacitou 3 500 mAh údajne vystačí na štyri hodiny prevádzky pri nastavení maximálneho výkonu.

Multifunkčná baterka MutiFlex 13 v 1.

Svetelný lúč je navyše možné zamerať z režimu Flood na Spotlight, pričom v druhom prípade dosiahne až 300 metrov. Navyše osvetlený prstenec po obvode baterky umožňuje, aby bola viditeľná zo všetkých strán, ak by vám spadla alebo by ste hľadali niekoho, kto ju má pri sebe.

Háčik na spodnej strane zariadenia umožňuje zavesiť ho do stanu ako stropnú lampu alebo nosiť na karabíne, zatiaľ čo magnet N50 pozdĺž spodnej strany umožňuje prilepiť baterku na feromagnetické povrchy, ako sú napríklad zdvihnuté kapoty áut.

Multifunkčná baterka MutiFlex 13 v 1.

Medzi ďalšie nástroje patria kliešte na rezanie drôtov, polmesiacový kľúč, otvárač na konzervy, otvárač na fľaše, nôž, pílka, elektrický oblúkový zapaľovač bez paliva, rozbíjač skla, powerbanka s dvoma výstupmi USB-C a dvoma výstupmi USB-A, ako aj bitový skrutkovač s tromi veľkosťami plochých bitov a tromi veľkosťami šesťhranných bitov.

Ďalšou pomerne zaujímavou funkciou je rezačka plastových fliaš, ktorá umožňuje používateľom rozdeliť jednorazové fľaše na nápoje na dlhé súvislé pásy plastu. Tieto prúžky sa potom môžu v prípade potreby použiť ako špagát alebo dokonca ako tlačové médium v 3D tlačiarni. Všetky nástroje sa pritom skladajú a odkladajú z hlavného tela zariadenia MutiFlex a sú magneticky uchytené na svojom mieste.

Multifunkčná baterka MutiFlex 13 v 1.

Multifunkčná baterka MutiFlex 13 v 1 sa dá získať podporou startup kampane na portáli Kickstarter v sume od 59 dolárov (približne 54 euro) Plánovaná maloobchodná cena je 118 dolárov (asi 109 euro). Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala rozbehnúť v novembri tohto roku.