Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Retro puzdro na Apple Watch vytvorí „iPod“ s rolovacím kolieskom

Retro puzdro na Apple Watch vytvorí „iPod“ s rolovacím kolieskom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 7. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zariadenie Apple iPod už síce nie je medzi nami, pretože v roku 2022 bolo nadobro vyradené z ponuky. No ak cítite nostalgiu, môžete svoje hodinky Apple Watch premeniť na miniatúrne retro zariadenie, ktoré dokáže trochu viac než len prehrávať hudbu.

Novinka tinyPod je nesporne roztomilé puzdro, ktoré má plne funkčné rolovacie koliesko a premení vaše hodinky Apple Watch na dlaňové zariadenie podobné iPodu pripomínajúce starý hudobný prehrávač, ktorého sa za 20 rokov jeho výroby predalo približne 450 miliónov kusov.

Pomocou označenia „Váš telefón mimo telefónu“ je tinyPod navrhnuté ako minimalistické komunikačné zariadenie alebo sekundárny „hlúpy telefón“, ktorý bude stále fungovať ako váš smartfón, ak máte na hodinkách aktivovaný celulárne pripojenie. Takže hoci je to trochu trik, má hodnotu pre každého, kto sa chce na chvíľu odpútať od svojej hlavnej obrazovky.

Puzdro tinyPod pre inteligentné hodinky Apple Watch.

Hoci mnohé funkcie hodiniek Apple Watch budú stále k dispozícii, odstránia sa všetky možnosti sledovania telesnej kondície. Pozitívom však je, že zariadenie sľubuje viacdňové používanie batérie s vypnutou detekciou zápästia.

Puzdro TinyPod sa dá zaobstarať za 79,99 USD (približne 74 EUR), ale ak chcete vzhľad bez rolovacieho kolieska, cena klesne na 29,99 USD (okolo 28 EUR). Je tiež prispôsobené pre tri veľkosti modelov inteligentných hodiniek Apple Watch.

Puzdro tinyPod pre inteligentné hodinky Apple Watch.