Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S ReliefBand Neurowave môžete cestovať bez nevoľnosti a pritom netreba zjesť žiadnu tabletku

Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
9. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Žalúdočné ťažkosti majú rôzne počiatočné impulzy, ale v konečnom dôsledku je výsledok rovnaký: točenie hlavy, vracanie, celková malátnosť. Nemusí ísť samozrejme len o príznaky nemoci, podobná nevoľnosť je bežná napríklad pri cestovaní v autobuse.

Mnohí ľudia s tým majú problémy aj v dospelosti a keď nevidia na cestu, potrebujú lieky. Alebo napríklad morská nemoc, ktorá sa prejaví pri kolísavej plavbe cez more. Aby ste si už aj tak utrápený žalúdok neničili ešte aj tabletkami, prišla firma Relief Technologies s náramkom, ktorý vám pomôže zbaviť sa nevoľnosti iba pomocou impulzov vysielaných cez ruku do vašich nervov.

Signál cez nervy putuje až do mozgu, kde stimuluje centrum, ktoré má na starosti komunikáciu medzi mozgom a žalúdkom. Dokáže tak upokojiť žalúdok, ktorý sa snaží reagovať na točenie či kolísanie hlavy vyprázdnením obsahu, ak by strata rovnováhy bola spôsobená prípadnou otravou.

Stimulácia má účinok už do pár minút. Ak vám táto jemná terapia hneď nezaberie, môžete skúsiť jedno z piatich nastavení pulzov vlnových dĺžok, a vtedy už by mal byť výsledok zaručený.

Náramok ReliefBand Neurowave môže porstredníctvom stimulácie nervov zabrániť žalúdočným ťažkostiam

Náramok samozrejme nekončí len pri cestovnej nevoľnosti. Veľmi dôležitú rolu dokáže zohrať aj pri tehotenskej rannej nevoľnosti a dokonca pri nevoľnosti spôsobenej chemoterapiou. Paradoxne sa dá využiť aj vo svete zábavy a to pri náročných vývrtkách na dráhach zábavných parkov, alebo naopak vo virtuálnom svete.

Náramok je dizajnovaný veľmi jednoducho a netreba k jeho obsluhe smartfón. Telo náramku je kruhové podobne ako pri hodinkách a je z chirurgickej ocele. Takže ak z niektorou zo spomenutých nevoľností trpíte, a už nechcete nosiť všade so sebou lieky, možno bude tento náramok odpoveďou práve pre vás.