Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

InBody Band: Fitness náramok, ktorý zmeria omnoho viac ako len tep

Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
25. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Firma InBody sa už dlhé roky venuje Bioimpedačnej analýze ľudského tela. Prístroje tejto firmy sú tak presné, že prešli aj testom NASA a používajú ich doktori, ale aj profesionálni tréneri. Samozrejme k dispozícii sú aj menšie domáce verzie, ale čo takto mať taký prístroj stále pri sebe?

Problém sa snažili vyriešiť vývojári z InBody už dávno, ale až príchod smart zariadení a náramkov otvoril cestu miniatúrnej verzie tohto prístroja. Nazvali ho jednoducho InBody Band a zmeria vám počet krokov, tep, kvalitu spánku a samozrejme aj objem vody, tuku, svalov či kostí v tele.

InBody Band je fitness náramok s pokročilým meraním telesných funkcií

Na náramku z odolného plastu sú totižto dve kovové plôšky, na ktoré priložíte svoje prsty a chvíľočku počkáte. Výsledok sa vám zobrazí priamo na displeji náramku, alebo v aplikácii na smartfóne. Tam môžete vidieť svoj presný progres v diéte či naberaní svalstva. Náramok vám okrem percenta telesného tuku vie zobraziť aj pripomienky či spustiť budík.

Fitness náramok InBody Band je dostupný vo viacerých farebných prevedeniach

Konštrukcia náramku je samozrejme stavaná na športovú záťaž, či tréning v nepriaznivom počasí. Batéria v zariadení vydrží podľa záťaže približne sedem až desať dní, ale zariadenie dokážete cez microUSB nabíjačku nabiť približne za jednu hodinu.

Ak teda myslíte svoje predsavzatie s chudnutím vážne, nespravíte chybu, ak si tento náramok zoženiete.

Všetky získané informácie zobrazí náramok InBOdy Band v prehľadnej mobilnej aplikácii