Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Garmin sa vytiahol hneď s tromi novými nositeľnými zariadeniami z rodiny vívo

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Garmin do svojho portfólia výrobkov pridala tri nové nositeľné zariadenia z rodiny vívo: štýlové športové hodinky vívoactive 3, hybridné hodinky vívomove HR a fintess náramok vívosport.

Inteligentné športové hodinky vívoactive 3

 

Vívoactive 3 je vôbec prvým zariadením, ktoré si prináša novú bezkontaktnú platobnú platformu Garmin Pay, ktorá podporuje debetné a kreditné karty Visa a Mastercard o viacerých významných bánk. Hodinky sú vybavené dotykovým displejom Garmin Chroma a požívateľovi ponúknu všetky známe funkcie, ktoré očakáva od zariadení spoločnosti Garmin, ako je vstavaný GPS modul, vodeodolnosť, týždenná výdrž batérie v režime hodiniek a monitorovanie srdcovej frekvencie Garmin Elevate.

Hodinky vívoactive 3 tiež používateľom umožnia prijímať a reagovať na textové správy a upozornenia zo sociálnych médií, notifikácie aplikácií, hovory, maily a ďalšie. K dispozícii sú vo farebných prevedeniach čierna / oceľ a biela / oceľ za odporúčanú maloobchodnú cenu 299,99 dolárov a vo farebnej kombinácii čierna/ bridlica za odporúčanú maloobchodnú cenu 329,99 dolárov.

Inteligentné športové hodinky Garmin vívoactive 3.

Hybridné hodinky vívoamove HR

 

Vívomove HR sú v porovnaní s vívoactive úplne odlišné hodinky s malým digitálnym displejom, ktorý je umiestnený v ciferníku analógových hodiniek. Zariadenie podporuje vibračné upozornenia pre maily, textové správy, telefonické hovory, notifikácie či novinky zo sociálnych sietí z prepojeného smartfónu. Hodinky umožňujú aj ovládanie prehrávania hudby na smartfóne.

Keďže ide o hybridné hodinky, v tomto prípade je výdrž batérie o niečo lepšia v porovnaní s bežnými inteligentnými hodinkami. Displej na hodinkách sa totiž rozjasní len pri zaznamenaní otočenia zápästia smerom k tvári. Batéria by tak mala vydržať až päť dní v „inteligentnom“ režime alebo až do dvoch týždňov v režime analógových hodiniek.

K dispozícii je na výber z dvoch verzií nositeľného zariadenia. Prvou z nich sú hodinky vívomove HR Sport za cenu 199,99 so silikónovým remienkom, zatiaľ čo druhá verzia vívomove HR Premium sa predáva za 299,99 dolárov a má o niečo elegantnejší kožený alebo oceľový remienok.

Hybridné hodinky Garmin vívomove HR.

Fitness náramok vívosport

 

Posledným z trojice nových nositeľných zariadení od spoločnosti Garmin je fitness náramok vívosport, ktorý dostal do výbavy dotykový displej Garmin Chroma, GPS modul a snímač srdcovej frekvencie Garmin Elevate pre sledovanie maximálnej spotreby kyslíka VO2. Zariadenie navyše disponuje vstavanými aplikáciami pre monitorovanie chôdze, behu, cyklistiky, aeróbneho cvičenia či silového cvičenia po celý deň.

Fitness náramok Garmin vívosport je vodotesný a jeho batéria vydrží na jedno nabitie až sedem dní v bežnom režime a osem hodín v režime so zapnutým GPS. Dodáva sa za cenu 200 dolárov a k dispozícii je na výber z niekoľkých farebných kombinácií: čierna / bridlica, čierna / fuchsia a čierna / svetlá limetka.

Fitness náramok Garmin vívosport.