Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Helix-Cuff sú Bluetooth slúchadlá zabalené do podoby elegantného šperku

Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
26. 7. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pre niekoho je prvoradý dizajn, pre niekoho špičková funkčnosť a niekto by to chcel všetko naraz. Presadiť sa na dnešnom trhu nie je jednoduché, keďže veľké značky ponúkajú nespočetné množstvá kvalitných produktov. Ak chcete niečím zaujať, potrebujete silnú víziu. Angela Pan, zakladateľka spoločnosti Ashley Chloe verí, že tou cestou je skĺbenie luxusného dizajnu a funkčnosti.

Firma Ashley Chloe sa teda špecializuje na technológie, ktoré sú v podstate akýmsi šperkom, či keď chcete ozdobou. Za všetky spomeňme dizajnovo štýlovú power banku Halo Charge, či pripravovaný Smart Modular Entertaiment System s názvom Ensembl. Všetky zdobí jednoduchá elegancia a citlivým použitím materiálov. Avšak vlajkovou loďou firmy sú bezdrôtové slúchadlá Helix Cuff.

Na prvý a dokonca aj na druhý pohľad ide o elegantný náramok na ruku. Farebné kombinácie sa držia osvedčenej čiernej a bielej, dopĺňané či už zlatým alebo strieborným zakončením. Jedna z verzií je dokonca z 24 karátového zlata. Helix Cuff je dizajnovo vytvarovaný do podoby jednoduchej špirály a hodí sa naozaj prakticky k akémukoľvek oblečeniu. Nebije neprirodzene do očí ani pri elegantných šatách, ani pri roztrhanej džínsovej bunde.

Helix Cuff sú bezdrôtové slúchadlá navrhnuté v podobe elegatného náramku.

Ako však z náramku vzniknú slúchadlá? No tie spomínané zlaté, či strieborné zakončenia sú v podstate skrytým priestorom pre samotné slúchadlá, ako aj ich spojovaciu hlavnú časť. Na ovládacej časti sa nachádza dotyková plôška, ktorou jednoduchými gestami zvýšite hlasitosť, spustíte prehrávanie hudby, preskočíte skladbu alebo dokonca prijmete hovor. Keď sme pri tom hovore, Helix Cuff viete spárovať s až 8 zariadeniami a s dvoma vie pracovať naraz.

Helix Cuff je dizajnovo vytvarovaný do podoby jednoduchej špirály a hodí sa naozaj prakticky k akémukoľvek oblečeniu.

Keďže je pravdepodobné, že tieto slúchadlá budete využívať aj v ruchu veľkomesta, vybavili ich experti z Ashley Chloe aj technológiou potláčania šumu a Audio Enhancement optimalizáciou. Náramok je odolný voči vode a tak ho nemusíte schovávať pred dažďom či dávať si ho dolu, keď sa potíte alebo sprchujete. Nuž, estetici všetkých krajín spojte sa a vychutnajte si súhru elegancie a funkčnosti.

Na ovládacej časti sa nachádza dotyková plôška, ktorou jednoduchými gestami zvýšite hlasitosť, spustíte prehrávanie hudby, preskočíte skladbu alebo dokonca prijmete hovor.