Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Garmin predstavil svoje prvé hodinky s podporou LTE siete

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Garmin na výstave CES 2019 v Las Vegas oznámila svoje prvé inteligentné hodinky Vívoactive 3 Music s GPS, ktoré budú podporovať LTE mobilnú sieť spoločnosti Verizon Wireless.

Vďaka mobilnej konektivite v hodinkách Vívoactive 3 Music connected by Verizon (celý názov produktu) môžu používatelia nechať svoj smartfón doma, keď idú športovať či už von alebo do fitness centra. Stále tak môžu na hodinkách počúvať hudbu, posielať textové správy a zároveň sledovať priebeh svojho tréningu. Výrobca sľubuje až 5 dní výdrže batérie na jedno nabitie v režime inteligentných hodiniek alebo štyri hodiny so zapnutou funkciou GPS, prehrávaním hudby a LTE pripojením.

Nositeľné zariadenie je vybavené novými bezpečnostnými prvkami, ako je funkcia detekcie incidentov, ktorá upozorní prednastavené núdzové kontakty v prípade zistenia nárazu alebo pádu. Ak sa používateľ počas tréningu necíti dobre, môže podržať tlačidlo na hodinkách po dobu piatich sekúnd a rýchlo poslať správu spolu s GPS polohou v reálnom čase na tieto núdzové kontakty.

Inteligentné hodinky Garmin Vívoactive 3 Music connected by Verizon.

Vďaka LTE pripojeniu si používateľ bude môcť stiahnuť hudbu a zoznamy skladieb priamo do svojich inteligentných hodiniek, vrátane možnosti používania aplikácií tretích strán, ako je Deezer a niekedy v budúcnosti možno aj Spotify. K hodinkám sa dajú pripojiť aj bezdrôtové Bluetooth slúchadlá. Samozrejme pre prístup k všetkým LTE funkciám je potrebné byť zákazníkom Verizon Wireless, čo sa nášho trhu netýka.

Inteligentné hodinky Vívoactive 3 Music connected by Verizon by mali byť dostupné v priebehu 5 – 8 týždňov. Cena nebola uvedená.