Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Zložiteľný batoh VEER s nafukovacou ochranou pre fotoaparát

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zvoliť si správny batoh na výlet do hôr alebo prechádzku v prírode môže byť dilemou. Dobrá opora chrbta a ramien zvyšuje hmotnosť batohu a zabezpečenie ochrany pre notebooky a fotoaparáty so sebou zase prináša väčšie rozmery výsteliek. Riešením by mohol byť batoh VEER 18 L Pack, ktorý má nafukovací chrbtový panel a môže byť vybavený aj nafukovacou ochranou pre fotoaparát.

Nový zložiteľný batoh VEER 18 L Pack je navrhnutý pre jednodenné výlety a kratšie túry v horách a z názvu vyplýva, že jeho skladovacia kapacita je 18 litrov. Batoh sa dá zložiť tak, aby sám nezaberal veľa miesta v batožine alebo v kufri pri cestovaní. Po príchode na miesto určenia ho stačí len jednoducho rozbaliť do normálnej veľkosti. Oporu chrbtice počas túry zabezpečí chrbtový panel, ktorý si používateľ nafúkne.

Batoh VEER 18 L Pack

Tí, ktorí na svojich výletoch aj radi dokumentujú zážitky, no nechcú riskovať poškodenie drahého fotografického vybavenia, môžu využiť nafukovací bezpečnostný box pre fotoaparát. Výbava je tak chránená vzduchovým vankúšom, pričom box sa dá vyfúknuť a odložiť, ak už nie je potrebný a používateľ radšej uprednostní väčší priestor v batohu.

Zložiteľný batoh VEER 18 L Pack je vyrobený z materiálov odolných voči poveternostným vplyvom a jeho vnútro je chránené vode odolnými zipsami. Nechýba bočný priestor pre uložnie fľaše s vodou, klip na kľúče a množstvo úložných vreciek.

Batoh VEER 18 L Pack

Spoločnosť Wandrd hľadá finančné prostriedky na výrobu cez start-up kampaň na portáli Kickstarter. Batoh VEER 18 L Pack s chrbtovým nafukovacím panelom sa dá získať za 78 dolárov. Táto suma sa zvýši na 109 dolárov, pokiaľ chcete mať k dispozícii aj nafukovací ochranný box pre fotoaparát. Už teraz sa podarilo vyzbierať niekoľko násobne viac ako bola požadovaná suma 25 000 dolárov. Distribúcia prvých kusov je pritom naplánovaná na august tohto roku.

Batoh VEER 18 L Pack

Batoh VEER 18 L Pack