Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Čepeľ nového miniatúrneho nožíka na kľúče má veľkosť tabletky

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prišiel vám balík a nemáte na jeho otvorenie po ruke nič ostrejšie, ako kľúče vo vrecku? S novým nožíkom Microblade Pill od spoločnosti Microcarry však tento problém nebudete mať. Nožík vložený do kapsule v tvare tablety si poradí s rezaním baliacej pásky, špagátov či rozkrojením skutočných tabletiek na polovicu.

Nožík Microblade Pill je navrhnutý pre tých, ktorí nechcú nosiť po kapsách rozmernejšie nožíky alebo multifunkčné nástroje na každodenné použitie. Nožík je vložený v kovovej kapsule, ktorá sa pripojí na kľúčenku a je tak vždy po ruke. Čepeľ nožíka má skosenie pod uhlom 35 stupňov a je vyrobená CNC obrábaním z tyče tvrdenej nehrdzavejúcej ocele. Vrchnák kapsule môže byť vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, mosadze alebo z medi, záleží na výbere kupujúceho. Pružina vo vnútri zaistí vrchnák na mieste, aby ho majiteľ nestratil vo vrecku a neúmyselne sa neporezal.

Miniatúrny vreckový nožík Microblade Pill.

Súčasťou kruhovej karabíny je rýchloupínací uzáver, vďaka ktorému sa nožík ľahko pripojí ku kľúčenkám a iným spôsobom prenášania, rovnako ako sa z nich dáva ľahko dolu. Krúžok karabíny tiež prispeje k lepšiemu úchopu nožíka a pákovému efektu pre rezaní s malou čepeľou. Spoločnosť Microcarry okrem spomenutých spôsobov použitia zobrazuje možnosť použitia nožíka pre rezanie plastových obalov, otváranie viečka plechovky s farbou, škrabanie lotériových tiketov či rezanie vlákien a krájanie tabletiek na polovicu. Budúci majitelia určite nájdu ďalšie spôsoby využitia.

Miniatúrny vreckový nožík Microblade Pill.

Spoločnosť Microcarry spustila kampaň na portáli Kickstarter, kde sa jej podarilo vyzbierať niekoľkonásobok cieľovej požadovanej sumy. Nožík Microblade Pill sa dá získať za finančnú podporu vo výške 20 libier (približne 21,94 euro). Maloobchodná cena po skončení kampane bola stanovená na 29 libier (okolo 31,81 euro). Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane je naplánovaná na november tohto roku.

Miniatúrny vreckový nožík Microblade Pill.