Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčný nástroj vo forme kreditnej karty zvláda množstvo úloh

Multifunkčný nástroj vo forme kreditnej karty zvláda množstvo úloh
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

K dispozícii máme množstvo multifunkčných nástrojov rôznych tvarov a veľkostí. Z nich sa najviac praktická zdá byť forma kreditnej karty a v tomto duchu prichádza aj nový multifunkčný nástroj z dielne spoločnosti Disc, ktorý do peňaženky uloží viac ako 21 šikovných funkcií.

Výrobca Disc nazval svoj najnovší výtvor ako MultiCard. Tento multifunkčný nástroj pre každodenné použitie váži iba 44 gramov a má rozmery podobné kreditnej karte. Napriek nízkej hmotnosti a kompaktnej veľkosti je tento nástroj schopný vykonať viac ako 21 funkcií. Je to možné vďaka starostlivo rozmiestneným otvorom, ktoré boli vyrezané do tela vyrobeného z titánu alebo z nehrdzavejúcej ocele.

Multifunkčný nástroj Disc MultiCard.

Asi najuniverzálnejším nástrojom je držiak hexadecimálnych bitov, ktorý pojme akýkoľvek štandardný skrutkovací bit. V závislosti od bitu, ktorý si daný deň osadíte, vám MultiCard umožní vykonať celý rad úloh. K dispozícii je tiež univerzálny vrták, pokrývajúci sedem veľkostí bitov, pravítko, uhlomer, rezač, otvárač na fľaše, odstraňovač svoriek, otvárač na konzervy. Horné dva rohy multifunkčného nástroja slúžia ako plochý a krížový skrutkovač, zatiaľ čo výrez v strede slúži pre sériu kľúčov v metrických aj imperiálnych jednotkách.

Multifunkčný nástroj Disc MultiCard.

Medzi ďalšie doplnky patrí nástroj pre odizolovanie drôtov, kľúč na uťahovanie špicov na bicykli, rezač škatúľ a kľúč navrhnutý pre otváranie novej kyslíkovej fľaše.

Nový multifunkčný nástroj MultiCard ponúka spoločnosť Disc v rámci start-up kampane na portáli Kickstarter. Verzia z titánu stojí 35 dolárov, zatiaľ čo verzia z nehrdzavejúcej ocele má cenu 25 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane bude v oboch prípadoch o 45 percent vyššia. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v novembri 2019.

Multifunkčný nástroj Disc MultiCard.