Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčný nástroj EverRatcher Clip z titánu má vyšší krútiaci moment

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 12. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Minulý rok bol predstavený šikovný multifunkčný nástroj EverRatchet so vstavanou račňou pre uťahovanie pomocou bitových skrutkovačov, ktorá priniesla kompaktný spôsob riešenia rôznych pracovných úloh. Nová verzia EverRatchet Clip si prináša niekoľko drobných vylepšení a môže sa pochváliť výrazne zvýšeným krútiacim momentom.

Hlavným lákadlom pôvodného multifunkčného nástroja EverRatchet bola jeho račňa v strede tela, ktorá umožnila použitie kompatibilných bitových skrutkovačov. Bity sú pevne zablokované na mieste pomocou tenkej západky, no ak chce používateľ skrutku uvoľniť a nie dotiahnuť, stačí ak jednoducho otočí nástroj, ktorý tak funguje ako dynamická račňa. Navyše má nástroj v tele otvor pre uloženie jedného bitového skrutkovača, aby mohol byť vždy po ruke.

Multifunkčný nástroj EverRatchet Clip.

Tento račňový mechanizmus zostáva kľúčovou funkciou aj nového multifunkčného nástroja EverRatchet Clip, no otvor so západkou pre skrutkovací bit by mal byť o niečo pevnejší. Celkovo bola zvýšená kvalita materiálu, z ktorého je multifunkčný nástroj vyrobený. Po novom je to titán triedy 5, ktorý by mal zistiť zvýšený maximálny krútiaci moment nástroja až o 25 percent v porovnaní s predchádzajúcim modelom nástroja.

Multifunkčný nástroj EverRatchet Clip.

Medzi ďalšie vylepšenia patrí spona na zavesenie nástroja za pásik pre opasok na nohaviciach pre bezpečnejšie prenášanie a pár bočných úchytiek, ktoré držia skrutkovací bit v tele nástroja, keď sa nepoužíva. Rovnako ako pôvodný model aj multifunkčný nástroj EverRatchet Clip prináša množstvo ďalších užitočných nástrojov pre vykonávanie rôznych úloh. Patrí medzi ne otvárač škatúľ, skrutkovač s plochou hlavou, škrabka, sedem rôznych kľúčov, imperiálne a metrické pravítka a samozrejme otvárač na fľaše s vylepšeným tvarom.

Spoločnosť GearInfusion si pre financovanie zvolila start-up portál Indiegogo, kde sa dá nový multifunkčný nástroj EverRatchet Clip získať za 20 euro. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane je stanovená na 34 euro. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v priebehu marca 2020.

Multifunkčný nástroj EverRatchet Clip.