Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vyhrievané rukavice do mesta, s ktorými môžete používať smartfón

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci už nejakú tú dobu existujú vyhrievané rukavice, bývajú zvyčajne dosť hrubé a objemné a tak sa používajú skôr na aktivity, ako je lyžovanie. Spoločnosť Candle Apparel však navrhla obratnejšiu alternatívu vo forme „mestských“ vyhrievaných rukavíc s názvom Candle.

Samotné vyhrievané rukavice Candle sú vyrobené z elegantnej, pružnej, priedušnej zmesi mliečneho hodvábu, neoprénu a lycry. Rukavice sú odolné voči vode a vetru, zatiaľ čo špičky prstov sú dostatočne poddajné pre manipuláciu s dotykovým displejom, takže používateľ nemusí dať rukavice dole z rúk, ak chce používať svoj smartfón.

Vyhrievané rukavice Candle

Vo vnútri základného materiálu je po obvode každého prsta a palca zabudovaný vyhrievací prvok v podobe kontinuálneho pásika vyrobeného z uhlíkových vlákien. Je poháňaný odnímateľnou lítium-polymérovou batériou, ktorá je umiestnená na zadnej strane rukavice. Vyhrievací systém je údajne schopný zahriať ruky používateľa na maximálnu teplotu až 50 stupňov Celzia.

Vyhrievané rukavice Candle

Používateľ má na výber medzi tromi úrovňami vyhrievania. Pri najvyššom nastavení vyhrievania vydrží batérie približne tri hodiny používania na jedno nabitie, zatiaľ čo pri najnižšom nastavení vyhrievania sa výdrž batérie pohybuje okolo šiestich hodín používania na jedno nabitie. Keď sa rukavice zašpinia, dajú sa jednoducho vyprať v práčke, samozrejme po vybratí batérie.

Vyhrievané rukavice Candle

Vyhrievané rukavice Candle sa dajú získať prostredníctvom podpory prebiehajúcej start-up kampane na portáli Indiegogo za cenu 99 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 160 dolárov. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať vo februári.

Vyhrievané rukavice Candle