Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Armbar Drive obsahuje až 8 šikovných nástrojov do vrecka

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nový multifunkčný nástroj Armbar Drive od spoločnosti Gerber je navrhnutý tak, aby vyvážil univerzálnosť a vysokú prenosnosť. Ponúka pritom také náradie, aké očakávame od multifunkčných nástrojov v plnej veľkosti, no ľahko sa zasunie dovnútra vrecka nohavíc.

Multifunkčný nástroj Gerber Armbar Drive meria na dĺžku 9,1 centimetra a je široký 1,8 centimetra. Zaberá teda približne taký priestor vo vrecku nohavíc ako typický vreckový nôž. Hrana čepele s dĺžkou 6,35 centimetra sa vyťahuje smerom von z rukoväte a uzamkne sa na mieste pre bezpečné krájanie a rezanie, zatiaľ v závislosti od konkrétnej úlohy môže používateľ využiť ďalšie nástroje.

Súčasťou výbavy tohto multifunkčného nástroja je celkovo osem nástrojov, vrátane šidla, páčidla, otvárača na fľaše, kladivka, nožníc s pružinou mechanizmom, povrchom pre ľahšie založenie ohňa, spolu s 2,5 palcovým rozšírením pre uloženie kompatibilných skrutkovacích bitov. K dispozícii je tiež aj obojstranný bit.

Multifunkčný nástroj Gerber Armbar Drive.

Spoločnosť Gerber tiež ponúka na víno orientovanú verziu multifunkčného nástroja pod príhodným názvom Armbar Cork, ktorá má vývrtku s ramenom pre lepšie vypáčenie korku, spolu s otváračom na konzervy alebo balíky.

Obidva nové multifunkčné nástroje vážia 88 gramov a sú už k dispozícii na objednanie prostredníctvom webových stránok výrobcu. V oboch prípadoch bola ich stanovená na 39 dolárov.

Multifunkčný nástroj Gerber Armbar Cork.