Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčný nástroj v tvare kľúča prináša viac ako 19 funkcií

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 5. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Existuje množstvo multifunkčných nástrojov rôznych tvarov a veľkostí, ktoré sú navrhnuté tak, aby pomáhali pri každodenných činnostiach, no najnovší výtvor MultiKey od spoločnosti Disc doslova zapadne na vašu kľúčenku. Tvarovo totiž pripomína kľúč, pričom svoju univerzálnosť potvrdzuje viac ako 19timi funkciami.

Ľahký multifunkčný nástroj MultiKey od spoločnosti Disc váži len 30 gramov, čo je síce viac ako váži bežný kľúč od domu, no dokáže toho rozhodne oveľa viac. Rovnako ako množstvo iných multifunkčných nástrojov, ktoré sú navrhnuté tak, aby mali nízku hmotnosť a malé rozmery pre jednoduché každodenné nosenie, aj MultiKey má telo plné starostlivo opracovaných dier a zárezov, ktoré umožňujú používateľom vykonávať celý rad činností.

Multifunkčný nástroj v tvare kľúča Disc MultiKey.

Patrí medzi ne schopnosť fungovať ako rezač lepiacich pások na balíkoch či iných materiálov, hviezdicový kľúč, kľúč na špice bicykla, vyťahovač klincov, uťahovač pre viacero skrutkovacích bitov, 3-centimetrové pravítko, univerzálny vodiaci vrták, skrutkovač so štrbinovou hlavou, no a samozrejme nechýba ani funkcia otvárača fliaš. Môže tiež poslúžiť držiak pre imbusových kľúčov a dokonca sa s ním dajú otvárať aj kyslíkové fľaše.

Multifunkčný nástroj v tvare kľúča Disc MultiKey.

Šikovný multifunkčný nástroj v tvare kľúča Disc MultiKey sa dá získať podporou prebiehajúcej start-up kampane na portáli Kickstarter. K dispozícii je model vyrobený z mosadze za 35 dolárov, model z titánu triedy 2 za 40 dolárov a model z titánu triedy 5 za 45 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena všetkých modelov je o 45 percent vyššia. Ak všetko pôjde podľa plánu výrobcu, prvé kusy pre podporovateľov kampane by mali doraziť už v júni tohto roku.

Multifunkčný nástroj v tvare kľúča Disc MultiKey.