Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Huawei Watch GT 2 Pro: Prémiové smart hodinky s poriadne dlhou výdržou

Huawei Watch GT 2 Pro: Prémiové smart hodinky s poriadne dlhou výdržou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 9. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Huawei predstavila najnovšie smart hodinky Huawei Watch GT 2 Pro. Tie si prinášajú prémiový dizajn, pokročilé sledovanie športových aktivít, ale aj dvojtýždňovú výdrž batérie a bezdrôtové nabíjanie.

Prémiový vzhľad

 

Huawei Watch GT 2 Pro sú minimalistické, pohodlné, no zároveň masívne smart hodinky. Ako vôbec prvé smart hodinky od Huawei prichádzajú so zafírovým sklíčkom, odolným voči poškriabaniu pri akejkoľvek aktivite.

Na výber je viac ako 200 variánt virtuálneho ciferníka, ktoré poskytujú široké možností prispôsobenia. Funkcia Huawei Share OneHop Watch Face umožňuje používateľom preniesť fotografie zo smartfónu do hodiniek jedným klepnutím a prispôsobiť si tak vizuál ciferníka podľa svojich predstáv.

Ešte viac nových športov

 

Či sa pustíte do nových športov alebo chcete posunúť svoj výkon na vyššiu úroveň, nové smart hodinky od Huawei ponúkajú na výber viac ako 100 tréningových režimov. Medzi nové režimy, ako je lyžovanie, beh na lyžiach, snowboarding, či dokonca golf. Lyžiarske režimy monitorujú priemernú rýchlosť, vzdialenosť, dráhu, kumulatívne klesanie, maximálny sklon, srdcovú frekvenciu, nasýtenie krvi kyslíkom a mnoho iného. Pomocou hlasových pripomienok zaisťujú bezpečnosť. Režim golfu je v tomto prevedeni ideálny pre perfekcionistov - analyzuje tempo a rýchlosť švihu a dokonca poskytuje vizuálne ukážky švihu na ciferníku.

Okrem týchto nových režimov prinášajú Huawei Watch GT 2 Pro širokú škálu extrémnych športov, voľnočasových aktivít, vodných športov, loptových hier a snehových športov, známych už z predošlých modelov. Huawei tiež ponúka automatickú detekciu tréningu pre šesť tréningových režimov.

Ešte lepšie sledovanie zdravotného stavu

 

Huawei Watch GT 2 Pro prichádzajú s výrazne vylepšenými schopnosťami monitorovania zdravia.

Sledovanie srdcového rytmu je omnoho presnejšie vďaka vylepšenej technológii monitorovania Huawei TruSeen 4.0+. Hodinky tiež podporujú monitorovanie srdcového rytmu v reálnom čase, či už pri behu, plávaní alebo inom športe. Upozorňujú na vysoký srdcový tep, najvyššiu dosiahnutú absorpciu kyslíka, čas na zotavenie a mnoho iného.

Čo sa týka monitorovania zdravia, upozorňujú na abnormálny srdcový rytmus, majú funkciu pokročilého sledovania spánku, celodenného sledovania stresu a detekciu saturácie krvi kyslíkom (SpO2).

Cena a dostupnosť

 

Huawei Watch GT 2 Pro budú predávané v dvoch variáciách: klasickej (elegantnej) a športovej. Predaj na Slovensku štartuje koncom októbra za cenu 299 eur.

(Zdroj: Tlačová správa Huawei)