Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Smart hodinky Huawei Watch Fit sú ideálne na športové aktivity

Smart hodinky Huawei Watch Fit sú ideálne na športové aktivity
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 9. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Huawei predstavila aj nové fitness hodinky Huawei Watch Fit so zaobleným obdĺžnikovým tvarom. Huawei Watch Fit motivujú k novým formám cvičenia prostredníctvom rôznych animovaných fitness kurzov, režimov cvičenia a vedeckých funkcií sledovania zdravia. To všetko v minimalistickom a štýlovom prevedení.

Všetko pre kondíciu

 

Huawei Watch Fit sú prvé inteligentné hodinky spoločnosti Huawei, ktoré podporujú animovaného osobného trénera. Ide o 12 animovaných tréningových kurzov a 44 ukážok držania tela, a to bez potreby prepojenia so smartfónom či iným zariadením. Silový tréning, brušné tréningy a ďalšie cviky pomôžu používateľom cvičiť doma, aj keď nemajú na takéto aktivity dostatok času. Pravidelné upozornenia navyše pripomínajú aktivitu a vyzývajú k pohybu.

Huawei Watch Fit podporujú sledovanie výkonu v 96 tréningových režimoch. Z toho jedenásť tréningových režimov vrátane behu, chôdze, bicyklovania, plávania obsahuje profesionálne sledovanie údajov. Ďalších 85 tréningových režimov, vrátane fitnes tréningu, tanca, loptových hier, vodných športov, zimných športov a extrémnych športov zaručuje, že majitelia hodiniek si prídu na svoje. Inteligentné snímače snímajú srdcový rytmus, interval srdcového rytmu, kalórie, čas cvičenia a ďalšie údaje.

Zlepšenie zdravia

 

Spotrebitelia venujú čoraz viac pozornosti svojim osobným údajom o zdraví. Mnoho z nich vyžaduje komplexné funkcie sledovania zdravia - prostredníctvom monitorovania srdcovej frekvencie, spánku a saturácie krvi kyslíkom (SpO2).

Vlastná technológia Huawei TruSeen 4.0 umožňuje inteligentné sledovanie srdcového rytmu na pozadí, pričom okrem 24-hodinovej infografiky ukazuje aj aktuálny pokojový srdcový rytmus. Funkcia abnormálny srdcový rytmus vás upozorní, keď je váš nepretržitý pokojový srdcový rytmus príliš vysoký alebo príliš nízky.

Technológia HUAWEI TruSleep 2.0 sa stará o monitorovanie fáz spánku, monitorovanie srdcovej frekvencie v reálnom čase, kvality dýchania v spánku a komplexnú analýzu dát. Huawei dokáže presne identifikovať šesť typických problémov so spánkom vrátane ťažkostí so zaspávaním, ľahkého spánku, nepokoja, skorého prebudenia, príliš veľa snov a nepravidelného harmonogramu práce a odpočinku. Pomocou týchto údajov a analýz Huawei Watch Fit poskytujú návrhy na zlepšenie spánku. V kombinácii s dlhou výdržou batérie môžete svoj spánok sledovať každú noc bez obmedzení.

Komplexné funkcie sledovania zdravia, monitorovanie SpO2 a úrovne stresu s relaxačnými dychovými cvičeniami zabezpečujú bázu na to, aby boli majitelia Huawei Watch Fit v pohode aj psychicky.

Široké možnosti prispôsobenia

 

Huawei Watch Fit sú vôbec prvé inteligentné športové hodinky spoločnosti Huawei so zaobleným obdĺžnikovým telom. Veľký, ale dokonale proporcionálny displej AMOLED HD s rozmermi 1,64 palca umožňuje zákazníkom zapojiť sa do animovaných fitness kurzov a ďalších inovatívnych funkcií. Ultratenký rám umožňuje vychutnať si farebný displej bez rušivých prvkov.

Hodinky vážia iba 34 gramov a majú univerzálny dizajn, ktorý sa hodí ku každému štýlu. Trendy farebné prevedenie náramkov vrátane mätovo zelenej, sakura ružovej, oranžovej melónovej a grafitovej čiernej dávajú zákazníkom možnosť vyjadriť sa. Dizajn priedušného remienka sa dopĺňa s dlhou výdržou batérie. Používatelia môžu pohodlne nosiť hodinky celé dni alebo dokonca týždne.

Možnosti prispôsobenia týmto nekončia - Huawei Watch Fit ponúkajú viac ako 130 rôznych dizajnov ciferníka. Nechýba možnosť umiestniť na pozadie niečo z svojich vlastných fotoalbumov zo smartfónu. Always-on displej ponúka šesť pohotovostných ciferníkov.

Cena a dostupnosť

 

Huawei Watch Fit budú na slovenskom trhu v predaji od polovice septembra u maloobchodných predajcov za cenu 119 eur.

(Zdroj: Tlačová správa Huawei)