Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánový nástroj MultiRuler meria a zároveň poskytne viac ako 14 funkcií

Titánový nástroj MultiRuler meria a zároveň poskytne viac ako 14 funkcií
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 9. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca príslušenstva Disc hľadá spôsoby, ako vložiť pôsobivú funkčnosť do multifunkčných nástrojov, ktoré majú formu každodenných predmetov v podobe kreditnej karty alebo kľúča. Najnovší produkt MultiRuler pokračuje v tomto duchu a vyzerá podobne ako pravítko, no má rôzne zárezy, ktoré prinášajú oveľa širšiu škálu funkcií.

Najdôležitejšie je, že MultiRuler funguje v základe ako bežné pravítko, ktoré má metrické aj imperiálne znaky vyryté na oboch stranách 9 centimetrov dlhého tela vyrobeného z odolného titánu. No rovnako ako predchádzajúce produkty spoločnosti, nástroje MultiKey a MultiCard, aj MultiRuler má množstvo starostlivo opracovaných otvorov a drážok, ktoré mu umožňujú fungovať ako najrôznejšie užitočné nástroje pre každodennú činnosť.

Multifunkčný nástroj v podobe pravítka MultiRuler.

Patria medzi ne sťahovač drôtov, otvárač fliaš či vodítko na vŕtanie. Horný koniec multifunkčného nástroja môže slúžiť ako páčidlo na otváranie plechoviek s farbou, zatiaľ čo spodný koniec má malý zárez, ktorý slúži ako kľúč na bicykel. K dispozícii sú tiež ďalšie štyri kľúče, skrutkovač, držiak krúžkov na kľúče, šesťhranné skrutkovače a šesťhranný otvor na skrutkovacie bity.

Multifunkčný nástroj v podobe pravítka MultiRuler.

Spoločnosť Disc sľubuje celkovo viac ako 14 funkcií. To všetko v tele, ktoré váži len 21 gramov. Výrobca sa obrátil na start-up kampaň na portáli Kickstarter, kde svoj nový multifunkčný nástroj v podobe pravítka MultiRuler ponúka od 39 dolárov. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať už v decembri. Samozrejme za predpokladu, že všetko bude prebiehať podľa plánu.

Multifunkčný nástroj v podobe pravítka MultiRuler.