Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Talos: Multifunkčný nástroj 14 v 1 pre každodenné používanie

Talos: Multifunkčný nástroj 14 v 1 pre každodenné používanie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 11. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najnovší multifunkčný nástroj s názvom Talos sľubuje pôsobivý stupeň všestrannosti v malom a dostupnom balení. Používateľom prináša spolu až 14 nástrojov, v čele s multifunkčným nožom a kliešťami 3 v 1, ako aj ďalšími obľúbenými položkami.

Multifunkčný nástroj 14 v 1 Talos je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Keď je zatvorený, meria na dĺžku 105 milimetrov a je široký len 40 milimetrov. To z neho robí kompaktný doplnok pre každodenné nosenie a používanie, s integrovanou sponou na zavesenie za opasok či vrecko nohavíc.

Po vytiahnutí a otvorení funguje Talos podobným spôsobom ako niektoré bežné multifunkčné nástroj, kedy sa rôzne náradie sprístupní z dlhej rukoväte, s kombinovanými kliešťami 3 v 1 (s dlhým nosom, okrúhlym nosom a rezacími kliešťami), ktoré sa nachádzajú v prednej časti nástroja.

Multifunkčný nástroj 14 v 1 Talos.

Medzi ďalšie nástroje patrí hlavica krížového skrutkovača a dve rôzne veľkosti plochých skrutkovačov, nožnice, navliekač, otvárač na konzervy, otvárač na fľaše, kliešte na odizolovanie káblov a viacúčelový nôž. Všetky tieto nástroje sú pri používaní držané vo fixnej polohe pomocou bezpečnostného blokovacieho mechanizmu, ktorý je možné zaistiť a uvoľniť pomocou jediného stlačenia tlačidla na rukoväti.

Multifunkčný nástroj 14 v 1 Talos.

Nový multifunkčný nástroj Talos váži 267 gramov a je k dispozícii za nízku cenu len 19 dolárov prostredníctvom podpory prebiehajúcej startup kampane na portáli Kicktarter. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane bola stanovená na 39 dolárov. Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala rozbehnúť vo februári 2021.

Multifunkčný nástroj 14 v 1 Talos.