Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Štýlové inteligentné hodinky Garmin Lily sú určené pre moderné ženy

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 1. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zatiaľ čo predchádzajúce inteligentné hodinky z ponuky nositeľných zariadení spoločnosti Garmin boli robustné a outdoorové, nový model s názvom Lily má oveľa štýlovejší a ženskejší vzhľad. Výrobca tvrdí, že ho navrhli ženy pre ženy a vyzerá to tak, že ide o vyváženie módy a fitness funkcií.

V skutočnosti boli predstavené dva modely. Prvý z nich, Lily Classic, je zameraný viac na módu a má dvojfarebný kožený remienok a rám vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Druhý model Lily Sport je, ako už jeho názov napovedá, viac zameraný na fitnes a cvičenie. Má preto silikónový remienok a hliníkový rám okolo displeja.

Obidve verzie inteligentných hodiniek Lily majú priemer len 34 milimetrov, takže ide o kompaktnejšie riešenie ako napríklad pri najmenších 40 milimetrových hodinkách Apple Watch. Celý dizajn, od výstupkov pri remienkoch, až po vzorované displeje, bol navrhnutý tak, aby oslovil najmä ženské publikum.

Dámske inteligentné hodinky Garmin Lily Classic.

Okrem malých rozmerov a elegantnej estetiky prichádzajú inteligentné hodinky Garmin Lily so všetkými bežnými funkciami inteligentných hodiniek a monitorovaním fyzickej aktivity nositeľa. Toto nositeľné zariadenie dokáže monitorovať srdcovú frekvenciu, úroveň stresu, hladinu energie, hydratáciu a hladinu SpO2 (kyslík v krvi). Disponuje aj funkciami priamo pre ženy, vrátane sledovania menštruačného cyklu a sledovania tehotenstva.

Hodinky Lily sú schopné sledovať kroky, spálené kalórie a intenzívnosť cvičenia. Majú tiež špecifické režimy pre aktivity ako je jóga, pilates, kardio a beh na bežiacom páse. Na zápästí navyše zobrazia aj notifikácie z pripojeného smartfónu, takže majú všetko, čo sa dá očakávať od moderných inteligentných hodiniek Garmin.

Dámske inteligentné hodinky Garmin Lily Sport.

Ako už býva zvykom u tejto značky, zaridenie pracuje s vlastným softvérom Garmin, ktorý zhromažďuje všetky údaje nositeľa a synchronizuje ich s mobilnou aplikáciou Garmin Connect pre operačné systémy Android alebo iOS.

Celkovo je na výber šesť farebných prevedení a remienkov, tri pre model Classic a tri pre model Sport. Dámske inteligentné hodinky Garmin Classic stoja 249,99 dolárov, zatiaľ čo hodinky Sport majú cenu 199,99 dolárov.

Dámske inteligentné hodinky Garmin Lily.