Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Google prináša dostupné úplne bezdrôtové slúchadlá do uší

Google prináša dostupné úplne bezdrôtové slúchadlá do uší
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 6. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Google odhalila svoje nové úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Pixel Buds A-Series, ktoré sa okrem prijateľnej ceny môžu pochváliť špeciálne prispôsobenými meničmi, vylepšenou konektivitou a samozrejme aj prístupom k digitálnemu hlasovému asistentovi Asistent Google.

Úplne bezdrôtové slúchadlá Pixel Buds série A sú vybavené špeciálne navrhnutými 12-mm dynamickými meničmi pre dosiahnutie otvárajú špeciálne navrhnuté 12-mm dynamické meniče pre poskytnutie „plného, jasného a prirodzeného zvuku s s možnosťou ešte väčšieho výkonu v nízkych tónoch pomocou funkcie Bass Boost“. Slúchadlá sú odvetrávané, aby sa znížil tlak na uši, ako aj povedomie o tom, čo sa deje v okolí.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Pixel Buds A-Series.

Funkcia Fast Pair sa preniesla z minuloročného modelu slúchadiel, pričom sľubuje rýchlejšie pripojenie k zdrojom zvuku s operačným systémom Android. Tam, kde boli hlásené problémy so stabilitou pripojenia v prípade modelu Pixel Buds, každé slúchadlo série A sa individuálne pripája k zdroju zvuku cez Bluetooth 5.0. Výrobca tak sľubuje „silný individuálny prenosový výkon, aby bol zvuk čistý a neprerušovaný.“ Dvojica mikrofónov so smerovým lúčom sa používa na zamerania sa na hlas používateľa počas hovorov a na potlačenie vonkajšieho šumu pre vylepšenie komunikácie.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Pixel Buds A-Series.

Každé slúchadlo váži len 5 gramov. Sú pritom odolné voči potu a vode v kategórii IPX4, majú neodnímateľný stabilizačný oblúk pre lepšie prichytenie k ušiam a na výber je z troch druhov špičiek. Hoci chýba technológia aktívneho potláčania hluku, funkcia Adaptive Sound automaticky nastaví hlasitosť tak, aby zodpovedala okoliu používateľa.

Na vonkajšej strane je kapacitné dotykové ovládanie, prehrávanie sa automaticky pozastaví, keď sa slúchadlo vyberie z ucha, vďaka integrovanému infračervenému senzoru, zatiaľ čo Asistent Google umožní hlasovú interakciu, napríklad aj pri preklade v reálnom čase do viac ako 40 jazykov (pri použití s telefónom s operačným systémom Android 6.0 a vyššie).

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Pixel Buds A-Series.

Slúchadlá do uší umožnia až päť hodín počúvania hudby (alebo 2,5 hodiny pri nepretržitej hlasovej komunikácii) na jedno nabitie batérie. No s pomocou nabíjacieho puzdra sa táto hodnota dostane až na 24 hodín, respektíve 12 hodín. Len 15 minút nabíjania pritom poskytne až tri hodiny prehrávania hudby alebo opäť o polovicu kratšiu výdrž v prípade hovoru.

Novú úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Pixel Buds A-Series budú dostupné v „čírej bielej“ alebo v „tmavej olivovej farbe“. Do predaja sa dostanú od 17. júna za dostupnú cenu 99 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Pixel Buds A-Series.