Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Batoh SeeOn 180° je plný technológií zameraných na bezpečnosť

Batoh SeeOn 180° je plný technológií zameraných na bezpečnosť
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 8. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Novo uvedený batoh Seeon 180° Design okrem pohodlného nosenia tiež sľubuje, že zaistí bezpečnosť svojich majiteľov, a zároveň bude pritom dobre vyzerať. Batoh SeeOn180° je vybavený integrovanou batériou, ktorá poháňa sadu technológií zameraných na bezpečnosť, ak by sa nositeľ ocitol v problémoch, keď je vonku.

Batoh SeeOn180° nerobí žiadne kompromisy čo sa týka pohodlného nosenia, je vyrobený z vysoko kvalitnej teľacej kože a má polstrované popruhy a vodotesné zipsy, ktoré udržujú veci vo vnútri v suchu. K dispozícii je tiež veľa úložných vreciek, vrátane priestoru navrhnutého špeciálne pre notebooky a tablety. K dispozícii je množstvo farebných možností od klasickej čiernej a šedej farby až po jasné pomarančové a červené farby.

Batoh SeeOn180° Design.

To, čo odlišuje batoh SeeOn180° Design od ostatných módnych a funkčných batohov, je však množstvo integrovaných technológií. Začína to obrovskou vymeniteľnou a nabíjateľnou batériou s kapacitou až 20 000 mAh, ktorá napája celú elektroniku niekoľko dní v kuse.

Tá zahŕňa monitorovaciu kameru poháňanú umelou inteligenciou, ktorá funguje ako „oči“ vzadu. Toto zariadenie využíva strojové učenie a pracuje so vstavaným senzorom detekcie pohybu na rozpoznanie osôb, automobilov alebo akýchkoľvek iných predmetov za nositeľom, ktoré môžu predstavovať hrozbu pre jeho bezpečnosť. Batoh potom jemne vibruje alebo odošle upozornenie na telefón používateľa, aby mohol vykonať príslušnú akciu.

Batoh SeeOn180° Design.

Medzi ďalšie funkcie patrí port pre nabíjanie smartfónu alebo iných zariadení a integrovaný solárny panel, ktorý pridá trocha šťavy do batérie, keď ste na cestách. K dispozícii je tiež integrovaná GPS jednotka, ktorá zobrazuje polohu používateľa na určený kontakt, a tenké LED svetelné pásy, ktoré v tme osvetľujú batoh a dajú sa ovládať pomocou smartfónu. K dispozícii je aj párty režim, kedy sa LED svetlá prispôsobujú prehrávanej hudbe.

Batoh SeeOn180° Design sa dá získať podporou startup kampane na portáli Kickstarter od 357 euro. Distribúcia je naplánovaná od októbra 2021.

Batoh SeeOn180° Design.