Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové inteligentné hodinky Amazfit sa chvália dlhou výdržou

Nové inteligentné hodinky Amazfit sa chvália  dlhou výdržou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 10. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Cenovo dostupná značka Amazfit pre nositeľné zariadenia predstavila tri nové inteligentné hodinky, vrátane novej vlajkovej lode. Každý štýlový model pritom prichádza s dlhou výdržou batérie, novým optickým senzorom a schopnosťou automaticky rozpoznať aktivitu nositeľa.

Novou vlajkovou loďou spoločnosti Amazfit sú inteligentné hodinky GTR 3 Pro, ktoré vážia len 32 gramov. Sú vybavené 1,45-palcovým okrúhlym AMOLED displejom s rozlíšením UltraHD (s hustotou 331 pixelov na palec) a pomerom obrazovky k telu 70,6 percenta. Integrovaná 450 mAh batéria má údajne výdrž až 12 dní na jedno nabitie alebo viac, ak sú použité režimy úspory energie. Inteligentné hodinky majú vstavaný reproduktor, integrované je aj Wi-Fi pripojenie, podporujú prijímanie hovorov a vytváranie spojení cez Bluetooth a majú 2,3 GB interného úložiska napríklad na prehrávanie hudby bez nutnosti pripojenia smartfónu.

Nová rodina inteligentných hodiniek Amazfit GTR 3 Pro, GTR 3 a GTS 3.

Model hodiniek GTR 3 tiež váži 32 gramov, no má 1,39 palcový HD displej s hustotu 326 pixelov na jeden palec. Tento získal 450 mAh batériu, ktorá sa môže pochváliť až 21 dňovou výdržou na jedno nabitie. Chýba však reproduktor, vnútorné úložisko ani pripojenie Wi-Fi, takže spojenie je možné len cez Bluetooth. Hodinky GTR 3 obsahujú funkciu BioTracker na meranie srdcovej frekvencie, kyslíka v krvi, úrovne stresu a dýchania

Model GTS 3 je najľahší z novej rodiny a má hmotnosťou len 24,4 gramov. Získal 1,75 palcový obdĺžnikový AMOLED displej s rozlíšením UltraHD, a je dodávaný s 250 mAh batériou, ktorá by mala medzi vydržať až 12 dní na jedno nabitie. Opäť chýba Wi-Fi pripojenie, reproduktor alebo vnútorné úložisko.

Nová rodina inteligentných hodiniek Amazfit GTR 3 Pro, GTR 3 a GTS 3.

Všetky tri nové modely dokážu automaticky rozpoznať množstvo bežných používateľských aktivít, ako je beh, chôdza a cyklistika, alebo ich užívateľ môže manuálne nastaviť tak, aby sledovali viac ako 150 športov. Optický senzor BioTracker je súčasťou balenia na meranie srdcovej frekvencie, kyslíka v krvi, hladiny stresu a dychovej frekvencie. Zariadenia môžu tiež sledovať srdcovú frekvenciu používateľa celý deň a celú noc a odoslať mu upozornenie, keď sú zistené abnormálne vysoké alebo nízke frekvencie.

K dispozícii je tiež funkcia sledovania spánku, s údajmi dostupnými priamo z hodiniek a je tu aj sledovanie menštruačného cyklu s predpoveďami na nadchádzajúce obdobia plodnosti. Používatelia môžu samozrejme dostávať upozornenia na správy, vytvárať si pripomenutia aktivít a hydratácie, nastavovať si kalendár / udalosti, či sledovať počasie alebo dokonca aj vzdialene aktivovať fotoaparát na spárovanom smartfóne.

Nová rodina inteligentných hodiniek Amazfit GTR 3 Pro, GTR 3 a GTS 3.

Používateľ si môže vybrať z viac ako stovky ciferníkov s efektmi a animáciami a spoločnosť Amazfit čoskoro uvedie na trh súpravu pre vývojárov aplikácií, aby si používatelia mohli vytvárať vlastné ciferníky alebo mini aplikácie. K dispozícii je aj hlasový asistent Amazon Alexa.

Model inteligentných hodiniek Amazfit GTR 3 Pro je teraz k dispozícii za cenu 229,99 dolárov. Model GTR 3 je už v predaji za 179,99 dolárov a cena modelu GTS 3 je rovnaká ako cena modelu GTR 3, no na jeho uvedenie si budete musieť chvíľu počkať.

Nová rodina inteligentných hodiniek Amazfit GTR 3 Pro, GTR 3 a GTS 3.