Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Coworking5 v sebe kombinuje až päť nástrojov na opravu bicykla

Coworking5 v sebe kombinuje až päť nástrojov na opravu bicykla
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 10. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj keď sú v súčasnosti k dispozícii rôzne druhy cyklistických multifunkčných nástrojov, väčšina z nich jednoducho obsahuje len výber šesťhranných bitov. Novinka s názvom Coworking5 však sústreďuje päť typov nástrojov súvisiacich s bicyklami a kombinuje ich do jedného zariadenia.

Cyklistický multifunkčný nástroj Coworking5 vyrába švajčiarska startup spoločnosť Daysaver. Tá predtým priniesla viacúčelový nástroj nazývaný ako Daysaver, ktorý vyzerá ako bežný šesťhranný kľúč, no má viacero magnetických bitov, ktoré na svojich dvoch koncoch sú navzájom do seba uložené.

Cyklistický multifunkčný nástroj Daysaver Coworking5.

Nový nástroj Coworking5 je vyrobený z polyamidu vystuženého sklenenými vláknami a v hornej časti tohto tela je umiestený šesťuholníkový otvor, ktorý umožňuje majiteľom existujúceho nástroja Daysaver namontovať naň zariadenie. Telo slúži aj ako páka na demontáž / montáž pneumatík a na bočnej strane má schránku na uloženie používateľsky dodávaného hlavného článku reťaze.

V tele môže byť tiež umiestnený odnímateľný nástroj 3 v 1 vyrobený z tvrdenej nehrdzavejúcej ocele, ktorý slúži ako kľúč na špice, odstraňovač drieku ventilu a nástroj na prerušenie reťaze. Ten funguje s akýmkoľvek používateľom dodaným šesťhranným kľúčom H3 a mal by byť kompatibilný so všetkými reťazami s 9 až 12-stupňovými prevodmi.

Cyklistický multifunkčný nástroj Daysaver Coworking5.

Celé zariadenie údajne váži len 30 gramov. A pokiaľ ho užívatelia nechcú len tak schovať do vrecka na drese, môžu si ho pripevniť na rám bicykla pomocou voliteľného magnetického držiaka, ktorý sa pripevňuje k výčnelkom klietky na fľašu. Popruh na suchý zips na tomto držiaku umožňuje uloženie ďalšieho výstroja, napríklad náhradnej duše.

Coworking5 sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter od 23 CHF (približne 21,52 EUR). Za predpokladu, že bude projekt úspešný, prvé kusy by mali byť zasielané v apríli 2022.

Cyklistický multifunkčný nástroj Daysaver Coworking5.