Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Mobvoi sa vydáva do terénu s odolnými inteligentnými hodinkami

Mobvoi sa vydáva do terénu s odolnými inteligentnými hodinkami
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 10. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Začiatkom minulého týždňa predstavila spoločnosť Polar prémiové odolné inteligentné hodinky určené pre outdoorových dobrodruhov. Čínska spoločnosť Mobvoi sa teraz pripája s vlastným dostupnejším modelom s názvom TicWatch Pro 3 Ultra GPS.

Nové odolné inteligentné hodinky TicWatch Pro 3 Ultra GPS majú konštrukciu vyrobenú z nehrdzavejúcej ocele, nylonu a sklenených vlákien a ako u ostatných členov rodiny Pro, aj tento model je dodávaný s dvojvrstvovým displejom. V tomto prípade ide o 1,4 palcový AMOLED DISPLEJ s rozlíšením 454 x 454 pixelov (s hustotou 326 pixelov na palec), a displej s technológiou FSTN (Film-compensated Super Twisted Nematic), ktorý zobrazuje čas, kroky a silu. Oba displeje sú chránené odolným sklom Corning Gorilla Glass.

Športové inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS.

Hodinky sa môžu pochváliť odolnosťou proti vode v štandarde IP68 a boli testované aj podľa vojenských štandardov odolnosti MIL-STD-810G, takže by mali vydržať v prevádzke i pri extrémnych teplotách, vysokej vlhkosti, otrasoch a nárazoch. Stanú sa tak spoľahlivým spoločníkom na daždivých výletoch alebo v bazéne.

Spoločnosť Mobvoi hovorí, že používatelia sa môžu tešiť na značné zvýšenie rýchlosti a výkonu oproti predchádzajúcim modelom TicWatch. Je to možné vďaka čipovej sade Qualcomm Snapdragon Wear 4100+, podporovanej 1 gigabajtom operačnej pamäte RAM a 8 GB úložiskom.

Športové inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS.

Inteligentné hodinky s operačným systémom Wear OS vážia 41 gramov a obsahujú bezdrôtové pripojenie Bluetooth 5.0 a Wi-Fi 802.11n. Sú dodávané s globálnymi satelitnými systémami GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS, ako aj so vstavaným kompasom a barometrom. K dispozícii je tiež integrovaný reproduktor a mikrofón na uskutočňovanie alebo prijímanie hovorov zo spárovaného smartfónu alebo na hlasové príkazy pre digitálneho Asistenta Google. Možné je aj offline počúvanie Spotify a používateľ bude môcť odosielať a prijímať správy, dostávať upozornenia na počasie, čítať najnovšie správy, dostávať upozornenia na schôdzky a ďalšie veci.

Športové inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS.

Model Pro 3 Ultra GPS má predinštalovaných viac ako 20 profesionálnych tréningových režimov, štatistiky v reálnom čase zobrazené na obrazovke, senzory srdcového tepu a SpO2 na nepretržité monitorovanie zdravia 24 hodín denne 7 dní v týždni. Inteligentné hodinky pritom upozornia nositeľa, ak zistia nepravidelný srdcový tep. Vstavaná 577 mAh batéria by mala na jedno nabitie vydržať až 72 hodín v plnom „inteligentnom režime“ alebo až 45 dní s tým, že sú k dispozícii len tie najnutnejšie funkcie.

Športové inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS sú už dostupné v čiernej farbe za cenu len 299,99 dolárov. V novembri bude nasledovať variant 4G LTE za 329,99 dolárov, ktorý umožní používateľom telefonovať bez toho, aby museli byť hodinky spárované so smartfónom.

Športové inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS.