Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Samsung a Maison Kitsune vytvárajú novú špeciálnu sériu hodiniek a slúchadiel

Samsung a Maison Kitsune vytvárajú novú špeciálnu sériu hodiniek a slúchadiel
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 10. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung Electronics ohlásila spoluprácu s kozmopolitnou parížsko-tokijskou lifestylovou značkou Maison Kitsune. Spoločne pripravia dve špeciálne série nositeľných zariadení - Galaxy Watch4 Maison Kitsune Edition a Galaxy Buds2 Maison Kitsune Edition. Na Slovensku sa však táto špeciálna edícia nebude predávať.

V rámci partnerstva získajú produkty Samsung Galaxy hravú podobu, ktorá je pre značku Maison Kitsune typická - na hodinkách Galaxy Watch4 a slúchadlách Galaxy Buds2 sa objaví typické líščie logo. Tým však vplyv francúzsko-japonského štúdia nekončí, nezameniteľná hravá estetika bude viditeľná v každom detaile od remienkov a ciferníkov hodiniek až po samotnú podobu slúchadiel a ich puzdra. V spolupráci oboch firiem vzniklo aj nové farebné prevedenie, béžová verzia Moonrock Beige. Dokonale ladí s celkovým poňatím Galaxy a predstavuje skvelú rovnováhu medzi elegantným a módnym dizajnom.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch4 Maison Kitsune Edition.

„Sme veľmi radi, že môžeme svojím nezameniteľným štýlom a ikonickým líščím logom obohatiť nositeľné zariadenia Samsung Galaxy,“ vyhlásil spoluzakladateľ firmy Maison Kitsune Gildas LOAEC. „Veľmi sa nám páčila predstava, že Maison Kitsune celkový vzhľad Galaxy trochu pozmení, a pri práci na novom farebnom variante Moonrock Beige a ďalších motívoch a prvkoch sme sa skvele bavili. Zjednocujúcim motívom je cesta našej líšky priestorom a časom.“

Čas v módnom elegantnom balení: Galaxy Watch4 Maison Kitsune Edition

Hodinky Galaxy Watch4 Maison Kitsune Edition majú remienok v béžovej farbe Moonrock Beige s pôvabnými dierkami v tvare ikonických líšok a decentnými vyrytými motívmi. V základnom balení sa však nachádza aj ďalší remienok v šedom prevedení Stardust Gray, tiež s motívmi Maison Kitsune, takže používatelia môžu meniť svoj štýl podľa nálady. Samozrejme, aj vo výbave Galaxy Watch4 Maison Kitsune Edition nájdeme obľúbené wellness funkcie a intuitívne užívateľské rozhranie One UI Watch.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch4 Maison Kitsune Edition.

Štýlový dizajn a skvelý zvuk: Galaxy Buds2 Maison Kitsune Edition

Aj slúchadlá Galaxy Buds2 Maison Kitsune Edition sú k dispozícii vo farebnom prevedení Moonrock Beige, zato pre ich kožené puzdro s Líščím logom Maison Kitsune vývojári zvolili šedý variant Stardust Gray. Líščiu hlavu nájdeme aj na pravom slúchadle, na ľavom nájdeme jej chvost – celý dizajn symbolizuje výlet ikonickej postavičky galaxiou menom Samsung. Užívatelia sa môžu tešiť na špičkovú kvalitu zvuku, za ktorou stoja predovšetkým dvojpásmové reproduktory, vylepšený systém aktívneho tlmenia hluku a pohodlné prevedenie, typické pre slúchadlá Samsung Galaxy Buds2.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Samsung Galaxy Buds2 Maison Kitsune Edition.

Pri samotných zariadeniach partnerstvo oboch spoločností nekončí, užívatelia sa môžu tešiť aj na ďalšie zážitky - konkrétne na špeciálny playlist, ktorý vytvoril hudobný label módneho štúdia Kitsune Musique. Zákazníci, ktorí si slúchadlá Galaxy Buds2 Maison Kitsune Edition alebo hodinky Galaxy Watch4 Maison Kitsune Edition zakúpia, sa k playlistu dostanú pomocou odkazu Special Viewer na základnej obrazovke exkluzívnej grafickej témy Maison Kitsune pre smartfóny. Tému si možno nainštalovať pomocou NFC kartičky v základnom balení oboch modelov.

"Galaxy Watch4 a Galaxy Buds2 Maison Kitsune Edition sú skvelou kombináciou najnovšej nositeľnej technológie Samsung Galaxy a všestrannej značky Maison Kitsune so svojím art de vivre," glosuje to Stephanie Choi, vrchná viceprezidentka a riaditeľka globálneho marketingu Samsung Mobile. "Dávame dokopy modernú technológiu a módu, aby sme zákazníkom umožnili lepší život a wellness hravou formou."

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Samsung Galaxy Buds2 Maison Kitsune Edition.

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)