Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Obyčajne vyzerajúci batoh je vlastne hydratačný vak v utajení

Obyčajne vyzerajúci batoh je vlastne hydratačný vak v utajení
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 11. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hydratačné vaky sú skvelé na to, aby ste mali stále po ruke zásobu vody, keď jazdíte na bicykli alebo beháte. No niektorí sa môžu cítiť trápne, keď ich majú nosiť pri každodennom dochádzaní v meste. Zaujímavé riešenie s názvom Danú Bag je navrhnuté tak, aby hydratačný vak vyzeral ako bežný batoh.

Batoh Danú Bag má vodotesné telo vyrobené z mikrovlákna. Hlavný priestor na uloženie vecí má objem 14 litrov a dopĺňa ho čalúnená priehradka na prenášanie 15-palcového notebooku. K dispozícii sú aj ďalšie vnútorné vrecká na uloženie drobností, ako sú smartfóny alebo doklady. Čalúnená je aj chrbtová časť, zatiaľ čo zhora plniteľný 2-litrový zásobník na vodu je umiestnený v samostatnom vodotesnom oddelení.

Batoh a hydratačný vak v jednom Danú Bag.

Silikónová hadica na pitie vedie zo zásobníka cez rameno používateľa a dole v ľavom alebo pravom čalúnenom ramennom popruhu. Náustok hadice využíva obojsmerný ventil na reguláciu prietoku vody a navyše sa pripevní na magnet vo vrecku na ramennom popruhu, aby neprekážal, keď sa nepoužíva.

Batoh a hydratačný vak v jednom Danú Bag.

Používateľ môže vybrať nádržku na vyčistenie, pretože je držaná vo vrecku batohu pomocou popruhov na suchý zips. Samotný batoh má rozmery 406 x 279 x 127 milimetrov a údajne váži len 0,9 kilogramu.

Batoh a hydratačný vak v jednom Danú Bag.