Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S miniatúrnou kefkou na kľúčenke bude váš úsmev vždy svieži

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 5. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Udržať si čisté zuby môže byť ťažké, najmä ak je človek neustále niekde na cestách a už ani poriadne nevie, kde má svoju zubnú kefku. Vývojári z Litvi však prišli s nápadom, ako zlepšiť ústnu hygienu bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Postará sa o to miniatúrna zubná kefka, ktorá sa zmestí do malého puzdra s kľúčenkou.

Nová zubná kefka nesie výstižný názov mtBrush Minitoothbrush. Je vyhotovená v kompaktnej cestovnej veľkosti v elegantnom dizajne vo viacerých farebných prevedeniach. Kefka sa vyznačuje zaokrúhlenou hlavou a mäkkými štetinami pre pohodlné vyčistenie zubov. Je vhodná pre deti a ľudí, ktorí nosia rovnátka, zubné protézy alebo tých, ktorí sú často na cestách, v podstate pre kohokoľvek, kto chce mať čistejšie ústa, kdekoľvek sa nachádza.

Cestovná zubná kefka mtBrush Minitoothbrush.

Kefka mtBrush má telo vyrobené tak, aby sa dalo zložiť na polovičnú veľkosť, pričom hlava so štetinami sa zasunie do otvoru v spodnej časti držiaka, takže je chránená. Ak sa nepoužíva, zložená kefka sa vloží do vodotesného puzdra s kľúčenkou, ktoré je plne vetrané, aby veci vo vnútri zostali čerstvé a suché. Spodná odnímateľná časť puzdra pritom slúži pre uloženie dávky zubnej pasty. Hermeticky uzavreté puzdro môže používateľovi poskytnúť aj pohodlný spôsob prenášania liekov.

Cestovná zubná kefka mtBrush Minitoothbrush.

Cestovná zubná kefka mtBrush Minitoothbrush je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Indiegogo, kde sa dá získať za 17 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane bola stanovená na 25 dolárov. Ak sa podarí vyzbierať dostatok finančných prostriedkov pre začatie výroby, prvé kusy by mali byť distribuované niekedy v priebehu novembra tohto roku.

Cestovná zubná kefka mtBrush Minitoothbrush.