Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S trojhlavou zubnou kefkou máte čisté zuby do minúty

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 11. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Už sme sa streli s niekoľkými elektrickými zubnými kefkami v tvare náustku, o ktorých sa tvrdí, že čistia zuby len za 3, 10 alebo 30 sekúnd, v závislosti od modelu. Čistenie s trojhlavou zubnou kefkou BruBruBrush síce trvá o niečo dlhšie, konkrétne 50 sekúnd, no jej tvorcovia tvrdia, že zuby čistí lepšie ako tieto náustky.

Rýchlo čistiace zubné kefky, ktoré boli v poslednej dobe vyvinuté, ako sú napríklad Amabrush, Unico či Chiiz, majú podobu náustku, do ktorého sa používateľ zahryzne. Integrovaný motorček potom rozvibruje štetiny vo vnútri, čím by sa mali vyčistiť všetky zuby naraz. No vývojári zo spoločnosti BruBruBrush tvrdia, že tieto zubné čistiace náustky nemajú dostatok čistiacich štetín a nie sú teda jednoducho dostatočne výkonné na to, aby odviedli dôkladnú prácu.

Riešením pre rýchle a zároveň dôkladné vyčistenie zubov by tak mohla byť trojhlavá elektrická zubná kefka BruBruBrush. Každá jej hlava obsahuje množstvo čistiacich štetín a výrobca udáva, že čistenie zubov by so zubnou kefkou nemalo trvať dlhšie ako 50 sekúnd. Používatelia počas čistenia zubov stále manuálne pohybujú kefkou cez zuby, ako by to robili s bežnou zubnou kefkou, ale nemusia robiť žiadne skutočné čistiace pohyby. Stačí iba držať kefku na svojom mieste, pričom elektricky poháňané tri hlavy čistia všetky strany každého zuba v rovnaký čas.

Trojhlavá elektrická zubná kefka BruBruBrush.

Štetiny na každej hlave sú dlhšie okolo vonkajšej hrany, čo im údajne umožní lepšie preniknutie medzi zuby. Samotné hlavy sú vybavené pružinou, ktorá ich udržiava v kontakte s povrchom zubov. Pri čistení tenších predných zubov môžu používatelia posúvať nastavenie hornej hlavy nahor a obidve bočné hlavy posunúť smerom k sebe, čím sa zabezpečí dostatočný tlak na zuby. Dá sa použiť bežná zubná pasta a štetiny bude možné vymeniť v rámci plánovaného ročného predplatného za 80 dolárov, pričom používatelia dostanú každé tri mesiace tri nové sady.

Trojhlavá elektrická zubná kefka BruBruBrush sa dá v súčasnosti získať prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter za finančnú podporu vo výške 139 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane bude 229 dolárov. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa v prípade jej úspechu mala začať v apríli 2020.

Trojhlavá elektrická zubná kefka BruBruBrush.