Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Náramok Wyze sleduje vašu kondíciu a ovláda inteligentný domov

Náramok Wyze sleduje vašu kondíciu a ovláda inteligentný domov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nositeľné zariadenia sa zmenšujú a sú oveľa schopnejšie ako tomu bolo v minulosti. Dokazuje to aj nový náramok od spoločnosti Wyze, ktorý nielenže monitoruje fyzickú aktivitu nositeľa, ale mu aj umožní na diaľku ovládať množstvo inteligentných zariadení v domácnosti. A to za mimoriadne dostupnú cenu.

Spoločnosť Wyze je v súčasnosti známa svojimi cenovo dostupnými inteligentným domácimi zariadeniami, ako sú kamery, žiarovky či elektrické zástrčky. Náramok Wyze Band ich dokáže všetky ovládať, takže používateľ môže na diaľku vypnúť osvetlenie spálni alebo aktivovať živý prenos z bezpečnostnej kamery na svojom smartfóne, a to len jednoduchým ťuknutím na displej náramku.

Wyze Band

Okrem toho je náramok kompatibilný s digitálnou asistentkou Amazon Alexa. To umožní ovládanie rôznych inteligentných domácich zariadení, nielen od spoločnosti Wyze, ako aj všetko ostatné, čo Alexa podporuje za pomoci hlasových príkazov. V nositeľnom zariadení však nie je integrovaný reproduktor, takže používateľ nemôže klásť otázky a naspäť dostať cez náramok odpovede.

Wyze Band

Náramok tiež samozrejme poskytuje základné monitorovanie fyzickej aktivity, ako je počítanie krokov, sledovanie kvality spánku a srdcovej frekvencie. Zobrazuje aj základné upozornenia z prepojeného smartfónu, aby ste videli, kto volá alebo kto vám práve poslal textovú správu. No nie je dispozícii GPS ani technológia NFC pre uskutočňovanie mobilných platieb.

Batéria na jedno nabitie vydrží údajne impozantných 10 dní a náramok je odolný voči striekajúcej vode. Wyze Band je vybavený 0,95 palcovým farebným AMOLED displej s rozlíšením 120 x 240 pixelov. Na výber je z dvoch typov remienkov. Poteší aj nízka cena, ktorá bola stanovená na 24,99 dolárov.

Wyze Band

Spoločnosť Wyze tiež predstavila novú osobnú váhu Wyze Scale, ktorá sa synchronizuje so smartfónom a spolupracuje s takými aplikáciami, ako sú Apple Health a Google Fit. Používateľ môže sledovať svoje metriky v priebehu času a vi si pomocou inteligentných meraní analyzovať údaje o hmotnosti, percentuálnom podiele telesného tuku, srdcovom rytme, množstve svalovej hmoty a ďalších údajov. Na zariadení sa pritom dá nastaviť až osem samostatných profilov.

Nová osobná váha Wyze Scale sa predáva na stránkach výrobcu za cenu 19,99 dolárov.

Wyze Scale