Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Sušička ovocia ABC 728

Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
30. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Čerstvé ovocie je síce najzdravšie, no čo spravíte, ak je vonku sneh a vy máte chuť na také jablká? Môžete sa na to pripraviť a ešte cez leto použiť trik v podobe sušičky ovocia, vďaka čomu sa zachová v plodoch až 80% vitamínov. Zariadenie ABC 728 by vám v tom mohlo pomôcť.

Sušička sa skladá v základnej zostave rovno zo štyroch poschodí. Sú separátne, čo znamená, že v jednom zariadení môžete na jednotlivých miskách sušiť aj viacero druhov ovocia naraz. Tomu pomáha i fakt, že poschodia majú vlastné odvetrávanie. Vďaka týmto vlastnostiam nedochádza k nežiaducemu miešaniu vôní, či nebodaj chutí.

Mimochodom, k tejto sade si môžete dokúpiť i ďalšie poschodia. Sušička je pripravená zvládnuť proces sušenia až do ôsmich sušiacich misiek. Ich priemer však musí zachovať veľkosť tridsať štyri centimetrov. Sušička má celkový príkon 700 Wattov a výrobcovia jej dali i pomerne dlhý prívodný kábel, ktorý má až jedna celá osem metra.

Myslelo sa aj na to, aby pri kontrole stavu sušeného ovocia nedochádzalo neustále k úniku tepla pri odokrývaní veka. Priebeh celého sušenia tak môžete občas skontrolovať pomocou priehľadného veka. Na ňom sa nachádza ventilátor, ktorý vháňa teplý vzduch do objemu sušičky ovocia.

Intenzitu sušenia pritom nastavujete pomocou regulátora teploty, ktorý obsahuje tri výkonné stupne. Ak si však budete potrebovať medzi tým odskočiť a v dome nikto nezostane, môžete zvoliť i čas sušenia, po ktorom sa sušička automaticky vypne. Časový spínač sa dá nastaviť až na dvanásť hodín.

Čo dodať, asi len toľko, že škoda, že Maruška z rozprávky o dvanástich mesiačikoch nevedela o sušičke. Mohla si macochu udobriť uprostred zimy nejakým tým sušeným jabĺčkom či hruškou...

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)