Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Stojanový vysávač Dyson V6 Fluffy

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
23. 12. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Do modernej domácnosti patria vždy pohotovo pripravené praktické spotrebiče, jedným z nich je určite aj stojanový vysávač Dyson V6 Fluffy. Je určený pre kompletné čistenie hladkých podláh. Užitočný je obzvlášť v domácnosti, kde sa pohybuje aj domáci chlpatý miláčik.

K spoľahlivým výkonom V6-tky prispieva mäkký valček v čistiacej „Fluffy" hlave, ktorý je rozložený po celej jej šírke. Valček je potiahnutý špeciálnym mäkkým nylonom a je pretkaný antistatickými uhlíkovými vláknami, ktoré na seba viažu veľké nečistoty a súčasne jemný prach. Tesné priľnutie sacej hubice k podlahe zamedzí úniku prachových častíc a vytvorí podtlak, čím nasaje aj hlboko usadené nečistoty v štrbinách.

Vysávač sa jednoduchým oddelením sacej trubice dokáže premeniť na pomocníka do ruky, s ktorým je možné vysať hlboké nečistoty a prach z tkanín, z kobercov, nábytku alebo z ťažko dostupných a tesných miest. S dlhou trubicou sa zas vysávač stáva akousi predĺženou rukou k stropu, povrchom skríň, stien a podobne. S hmotnosťou 2,7 kg a ťažiskom vysávača priamo v rukoväti, je vysávanie naozaj takmer bez námahy. Navyše, pri práci nikdy nezavadzia elektrická šnúra.

Vysávač totiž poháňa akumulátorová Li-Ion batéria. Tá dokáže na jedno nabitie vysávať až 20 minút. Pre plný výkon do ďalšieho vysávania jej stačia len 3,5 hodiny dobíjania na stojane.

Srdce akumulátorového vysávač Dyson V6 tvorí digitálny motor s pulznou technológiou a neodymové magnety. Vďaka nim dosahuje 110 tisíc otáčok za minútu. Patentovaná cyklónová technológia s 15timi cyklónami, usporiadanými v dvoch vrstvách, vyprodukuje silnú odstredivú silu, a zaženie tak všetky nečistoty do zbernej nádoby. Pre extra silný sací výkon je vysávač V6 vybavený tlačidlom Max Power, ktorý dokáže vyvinúť maximálny výkon zariadenia pre extra silné znečistenie, po dobu 6-tich minút.

Vyprázdňovanie nečistôt zo zbernej nádoby bolo pre používateľov navrhnuté komfortne, a tak, aby neprišlo ku kontaktu s nečistotami. Bez vreckovú zbernú nádobu s objemom 0,4 litra stačí len oddeliť od zvyšku tela vysávača a stlačením jedného tlačidla pohodlne vysypať.

Ak to teda zhrnieme, ručný akumulátorový vysávač Dyson V6 Fluffy je na špinu v domácnosti naozaj dostatočne pripravený. Môže byť pritom zavesený v praktickom stojane na stene a tam v pohotovosti čakať na chvíľu, v ktorej naplno ukáže svoj silný výkon.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)