Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vlajková loď herných slúchadiel Sennheiser s prepínačom Surround režimov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 7. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vedieť presne určiť pozíciu nepriateľa v počítačových hrách len na základe zvuku, môže znamenať prežitie vašej hernej postavy. Nová vlajková loď herných slúchadiel s mikrofónom PC 373D od spoločnosti Sennheiser je presne na toto navrhnutá. Podporuje priestorové prehrávanie zvuku v 7.1 Dolby Surround a navyše pridáva aj prispôsobiteľný ekvalizér. To všetko samozrejme v luxusnom balení.

Nové herné slúchadlá Sennheiser PC 373D sa príliš nelíšia od svojho predchodcu PC 363D. Ich systém dvoch reproduktorov dokáže dosiahnuť priestorového zvuku 7.1 Dolby Surround za pomoci tvaru ucha pre simuláciu smerového zvuku vo viacerých uhloch. Proprietárne meniče pritom zabezpečia ostrý a jasný zvuk. Mikrofón je vybavený potláčaním okolitého hluku pre čistejší hlas.

Sennheiser PC 373D je nová vlajková loď herných slúchadiel s mikrofónom

Hlasitosť slúchadiel sa jednoducho ovláda pomocou veľkého okrúhleho ciferníku na pravom slúchadle. Ani dočasné vypnutie mikrofónu nie je zložité, stačí ho vrátiť do kolmej polohy k slúchadlám. Herné slúchadlá PC 373D majú decentný čierny dizajn s červenými prvkami a červeným vnútrom náušníkov, ktoré sú potiahnuté zamatovou ochrannou penou.

Fyzický prepínač Surround dongle umožní používateľom si zvoliť zo štyroch režimov reprodukcie zvuku

Novinkou u tejto vlajkovej lodi je najmä takzvaný Surround dongle, čo je fyzický ovládač pripojený ku káblu slúchadiel, ktorý slúži pre jednoduché prepínanie stereo a surround režimov pomocou tlačidiel. Nový softvér pre ekvalizér tak umožní používateľovi si nastaviť a neskôr sa rozhodnúť, ktorý zo štyroch priestorových režimov chce aktivovať stlačením tlačidla na Surround dongle.

Herné slúchadlá Sennheiser PC 373D poskytujú kvalitný priestorový zvuk vďaka podpore 7.1 Dobly Surround

Ide o optimalizované režimy pre bežné hranie hier, eSport, hudbu alebo neutrálne nastavenie s vypnutím všetkých efektov. Tri možnosti nastavenia pre mikrofón zase umožnia používateľovi zvoliť úroveň bočného tónu v závislosti na tom, ako má rád silu zvuku svojho vlastného hlasu. Herné slúchadlá Sennheiser PC 373D sú pritom už teraz k dispozícii za cenu 259,99 dolárov.

Herné slúchadlá Sennheiser PC 373D prinášajú fyzický ovládač pre prepínanie režimov priestorového zvuku