Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dvojdverová chladnička LG Smart InstaView s veľkým dotykovým displejom

Dvojdverová chladnička LG Smart InstaView s veľkým dotykovým displejom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 9. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG sa rozhodla odpovedať na model chladničky Family Hub od Samsungu vlastnou dvojdverovou chladničkou Smart InstaView, ktorá má priesvitný dverný panel, ktorý však môže tiež slúžiť aj ako plnohodnotný tablet so systémom Windows spolu s hlasovým ovládaním Cortana.

Rival výrobcu, Samsung, urobil dojem svojou chladničkou Family Hub s 21,5 palcovým dotykovým displejom s integráciou kalendára, prehrávania hudby, fotenia obrázkov uloženého jedla či sledovaním dátumu spotreby. Juhokórejská LG sa však nenechala zahanbiť a predstavuje svoje riešenie v podobe dvojdverovej chladničky Smart InstaView.

Spoločnosť LG predstavila dvojdverovú chladničku Smart InstaView s dotykovým displejom

Predchádzajúci model chladničky LG InstaView prvýkrát predviedol matný predný panel na jednej strane dvier, ktorý sa môže poklepaním prsta aktivovať a jeho povrch sa stane priesvitným a zobrazí používateľovi obsah chladničky.

Chladnička Smart InstaView ide o niečo ďalej a ten istý priesvitný panel sa môže stať aj dotykovým displejom. Používateľ tak cez priesvitnú časť môže ťahať ikony s informáciami o dátume spotreby alebo osobnými poznámkami o jedle, napríklad, že uložený jogurt je jeho.

Dotykový panel chladničky LG Smart Instaview môže byť priehľadný alebo môže slúžiť aj ako plnohodnotný tablet s Windows 10

To však nie je jediná novinka. Panel môže slúžiť aj ako plnohodnotný tablet s operačným systémom Windows 10. Používatelia si môžu prezerať webové stránky, prehrávať hudbu či sledovať videá a dokonca zadávať hlasové príkazy digitálnemu asistentovi Cortana.

Priehľadný panel na chladničke LG Smart InstaView vám ukáže uskladnené potraviny

Dvojdverová chladnička LG Smart InstaView bola predstavená na veľtrhu IFA 2016 a k dispozícii by mala byť buď koncom tohto roka alebo začiatkom budúceho roka. Zatiaľ nie je známa ani cena, ani dostupnosť v jednotlivých krajinách.

Dvojdverová chladnička LG Smart InstaView ponúka dostatok miesta pre množstvo potravín