Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Reproduktor vo fľaši poteší na cestách

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
26. 11. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť iHome sa zameriava na štýlové technologické vychytávky. Nechýba jej nápaditý dizajn, kreatívne prevedenie a užitočné funkcie. Týmto smerom pokračovala aj pri vývoji fľaše, ktorá nielen uhasí smäd na cestách, ale cesty ešte aj spríjemní kvalitne reprodukovaným zvukom. AQUIO Bluetooth vodotesná fľaša s reproduktormi je štýlovým doplnkom, pre jedincov, ktorí skrátka milujú hudbu a musia ju mať všade so sebou.

AQUIO Bluetooth fľaša má izolovanú dvojitú stenu pre udržanie stálej teploty nápoja. Horúce nápoje udrží 14 hodín a pri studených deklaruje výrobca rovnakú teplotu až 24 hodín.

CES2019, CTA, Smart home, komunikácia, hlasové volanie, internet, ocenenia, technológie, AQUIO, iHome, fľaša, bluetooth, reproduktor

S úpravou z nehrdzavejúcej ocele a BPA free plastu sa netreba obávať žiadnych poškodení na cestách. Fľaša sa dá položiť piesku ako aj do vody vďaka certifikácii IP67. Stačí sa už len prostredníctvom bluetooth pripojiť telefónom či tabletom k zariadeniu, zatiaľ však len pre majiteľov iOS.

CES2019, CTA, Smart home, komunikácia, hlasové volanie, internet, ocenenia, technológie, AQUIO, iHome, fľaša, bluetooth, reproduktor
Li-On batéria dokáže vyprodukovať až 8 hodinovú výdrž na jedno nabitie. Ako hovorí výrobca, AQUIO dokáže hydratovať nielen telo ale aj myseľ. Aj preto si tohto praktického spoločníka na cesty zrejme našlo ocenenie CES Innovation Awards 2019 - každoročná súťaž v oblasti vynikajúceho dizajnu a inžinierstva v kategórii výrobkov spotrebnej technológie. Dostať ocenenie v tejto kategórii chce inovatívny nápad, šikovných zostrojiteľov a riadnu dávku kreativity.