Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Neutrogena po naskenovaní tváre 3D vytlačí výživové doplnky na mieru

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 1. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Americká značka starostlivosti o pleť Neutrogena predstavila na výstave CES 2023 rad personalizovaných 3D tlačených doplnkov stravy pre zdravie pleti. Tvrdí pritom, že už 28-dňové podávanie 3D tlačených výživových doplnkov na mieru pomôže zlepšiť vašu pleť.

Spoločnosť Neutrogena, ktorá je známa najmä umývacími prípravkami na tvár a hydratačnými krémami, sľubuje lepšiu pleť prostredníctvom vlastných gumových cukríkov s výživnými látkami Skinstacks, ktoré boli uvedené na veľtrhu CES 2023 v Las Vegas. Výrobok je spoločným dielom spoločnosti Neutrogena a výrobcu výživových doplnkov Nourished.

Pri vytváraní vlastných žuvačiek si používatelia naskenujú svoju tvár prostredníctvom digitálnych nástrojov na hodnotenie pleti Skin360 od spoločnosti Neutrogena. Na základe získaných údajov o pleti potom aplikácia navrhne, ktoré vitamíny a minerály pleť používateľa najviac potrebuje. Keď používateľ aplikácie Skin360 dokončia vlastné vyšetrenie, môže si objednať personalizované gumové cukríky, ktoré 3D tlačiareň vyrobí, a o ktorých spoločnosť Neutrogena tvrdí, že budú vyživovať pleť.

Zdroj: Neutrogena

Technológia, ktorá stojí za najnovšou iniciatívou spoločnosti Neutrogena v oblasti 3D tlače, bola skutočne vyvinutá v spoločnosti Nourished, ktorá má v tejto oblasti viac ako štvorročné skúsenosti. Ponuka spoločnosti sa točí okolo patentovanej technológie výroby živín, ktorá umožňuje používateľom vytvárať vlastné výživové doplnky vyrobené až zo siedmich z 28 zložiek, vrátane rôznych vitamínov, ovocných výťažkov a probiotík.

Spoločnosť Neutrogena tvrdí, že doplnky, ktoré stoja 50 dolárov za 28-dňovú zásobu, sú vegánske, bez cukru a dodávajú sa v obaloch bez obsahu plastu.