Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Aromaterapeutická sprcha Kohler dodá vašej pokožke až 6 vôní a vitamínov

Aromaterapeutická sprcha Kohler dodá vašej pokožke až 6 vôní a vitamínov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 1. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Kohler vyrába sprchy a toalety, vďaka ktorým sa používatelia v kúpeľni budú cítiť ako v kúpeľoch, pričom spotrebujú aj menej vody. Na veľtrhu CES 2023 pritom spoločnosť predstavila ďalšiu zaujímavú inováciu v podobe aromaterapeutického sprchovacieho systému.

Čo je ešte lepšie ako aromaterapia v kúpeľni? Aromaterapia v sprche, ktorá začína byť silným trendom. Aj preto sa spoločnosť Kohler rozhodla začať spolupracovať so spoločnosťou Sprig na svojom najnovšom sprchovacom systéme. Ten sa sa pripojí k existujúcej sprchovej hlavici a prostredníctvom lisovaných kapsúl vháňa do vody vitamíny, vône a ďalšie dobré veci pre pokožku.

Systém môže dodať pokožke rôzne vône a vitamíny, pričom bude samozrejme fungovať len s kapsulami spoločnosti Sprig. Tie sú k dispozícii v šiestich upokojujúcich vôňach, vrátane levandule a eukalyptu. Kapsule tiež obsahujú aj zložky, ako je kyselina hyalurónová, ktoré sa nachádzajú v kozmetických výrobkoch a sú známe tým, že zlepšujú zdravie pokožky.

Zdroj: Kohler

Aromaterapeutický sprchový systém z dielne spoločnosti Kohler sa bude predávať za prekvapivo prijateľnú cenu 119 USD (plus cena kapsúl). Je určený na montáž na sprchové hlavice Kohler, ale možno ho pripojiť aj na väčšinu iných sprchových hlavíc, takže nebude potrebné inštalovať celý nový sprchový systém, aby sa dali naplno využívať osviežujúce výhody tejto spolupráce spoločností Kohler a Sprig.