Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Termoregulačne vyhrievaná bunda a vesta zahrejú aj v treskúcej zime

Termoregulačne vyhrievaná bunda a vesta zahrejú aj v treskúcej zime
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 10. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Bunda a vesta Sailwind sú vybavené technológiou termoregulačného systému, ktorý je založený na vykurovacích prvkoch vyrobených z uhlíkových nanorúrok. Toto oblečenie je tak schopné zaistiť trvalé, rovnomerné teplo, a to aj v extrémnych mrazoch.

Vesta Sailwind je vybavená dvomi vyhrievacími panelmi na bruchu a jedným panelom na chrbte. Bunda Sailwind disponuje dvojicou vyhrievacích panelov na bruchu a rovnako dvomi vyhrievacími panelmi na chrbte. Toto usporiadanie sa pritom postará o plošný rozvod tepla a jeho rovnomerné šírenie po celom tele nositeľa.

Termoregulačne vyhrievaná vesta a bunda Sailwind.

Toto oblečenie využíva najnovšiu technológiu vyhrievania prostredníctvom uhlíkových nanorúrok. Dokáže sa tak rýchlo zahriať už za 3 sekundy od zapnutia vyhrievania. K dispozícii sú pritom tri možnosti nastavenia teploty ohrevu, v závislosti od teploty vonkajšieho prostredia. Vysoký ohrev je vhodný pri teplotách od -5 až -7 stupňov Celzia, stredný ohrev pre teploty od 7 – 16 stupňov Celzia a nízky ohrev sa môže aktivovať pri vyšších teplotách od 16 do 26 stupňov Celzia.

Termoregulačne vyhrievaná vesta a bunda Sailwind.

Vyhrievaný odev môže poskytovať konzistentné a jemné teplo po dobu až 9 hodín na jedno nabitie batérií. Materiál podšívky navyše obsahuje grafén, vďaka čomu udrží až o 15-percent viac tepla ako bežné materiály. Oblečenie Sailwind sa skladá z vonkajšieho plášťa profesionálnej kvality s vodotesnými, vetru odolnými a opotrebeniu odolnými vlastnosťami, ktoré zaisťujú vysoký výkon pri zimných outdoorových športoch. Navyše, napriek termoregulačnému vyhrievaniu nebol obetovaný štýl na úkor funkcie. Vyhrievané bundy a vesty Sailwind sú tak ľahké, pohodlné a stále elegantné.

Termoregulačne vyhrievaná bunda Sailwind.

Vyhrievaná vesta Sailwind je ponúkaná prostredníctvom startup kampane na portáli Kickstarter za zvýhodnenú cenu 129 USD (približne 128 EUR). Plánovaná maloobchodná cena je 199 USD (asi 188 EUR). Vyhrievaná bunda Sailwind je k dispozícii od 189 USD (zhruba 179 EUR), pričom maloobchodná cena po skončení kampane narastie na 299 USD (okolo 283 EUR). Distribúcia by sa mala začať v decembri tohto roka.

Termoregulačne vyhrievaná vesta Sailwind.