Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vyrovnajte si vlasy bez námahy, žehlenia a fúkania s InStylerom

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
1. 4. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nie je to vlasová kefa, ani teplovzdušná či elektrická kulma, dokonca ani plochá žehlička. A napriek tomu za krátky okamih premení kučeravé a krepovité vlasy na lesklú uhladenú a objemnú hrivu. Rotujúce valce InStyler.

Nejedna dáma dobre pozná, čo znamená upraviť si podomácky vlasy do želaného efektu. Obzvlášť ak sú krepovité, nepoddajné a suché. Chce to more trpezlivosti, dávku šikovnosti a množstvo stylingových prípravkov i pomôcok. Technologická novinka v oblasti starostlivosti o vlasy -  rotujúca žehlička, kefa a kulma v jednom -  InStyler, však prináša riešenie. Pomôže najmä dámam, ktoré potrebujú efektný účes za krátky čas.

Technológiu tvoria dva valce, ktoré sa spolu s kaderou vlasov pritlačia telami tesne k sebe. Prvý valec má vystupujúce nylonové štetiny rôznych dĺžok. Tie majú za úlohu vlasy rozčesávať, oddeľovať jednotlivé pramienky, ako aj uhládzať a leštiť. V jeho vnútri je menší rotujúci valček. Druhý valec je zvnútra vyhrievaný a vďaka automatickému rotačnému pohybu vlasy uhládza, narovnáva a stylinguje do želaného tvaru.  Princíp prístroja teda spočíva v neustálom rotovaní valca, čím sa vlasové kutikuly pozdĺž vlasu uhládzajú  a doslova leštia. Výsledkom sú hladké vlasy s vysokým leskom.

InStyler, vlasy, valce, rotujúce, žehlenie, kulma

Patentovaná technológia InStyleru zaručí, že počas procesu sa vlasy nespália ani nepoškodia. Je vhodný pre jemné a tenké vlasy ako aj pre hrubé a nepoddajné. Teplotu valca je možné regulovať medzi tromi stupňami podľa poddajnosti vlasov, a preto zostane zachované ich zdravie. Manipulácia s InStylerom nie je vôbec zložitá. Stačí jednoducho zovrieť medzi valce prameň vlasov priamo pri korienkoch a pomaly poťahovať v smere rastu.

S InStylerom sa dajú vytvarovať nielen rovné pramene, ale aj uhladené kučery či dokonca natočiť vlasové konce smerom dnu alebo von. Na trhu je dostupný v troch farebných a v dvoch veľkostných prevedeniach: menší pre krátke vlasy, a hrubší pre dlhé a husté vlasy.

InStyler by mohol osloviť aj profesionálne kadernícke salóny. V profi verzii ponúka tento model obohatenie o keramické platne a ionizačné štetiny.

InStyler sa nahreje v priebehu 30 sekúnd a nie sú k nemu potrebné žiadne ďalšie vlasové prípravky.